Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF Mobilio 2019 - Cum optimizăm businessul cu tehnologiile şi gadgeturile mobile?

ZF Mobilio 2019

Cum optimizăm businessul cu tehnologiile şi gadgeturile mobile?

 

Reducerea costurilor. Colaborare digitală îmbunătăţită. Plăţi & încasări mai simple. Promovare eficientă

 

După mai bine de un deceniu de la momentul în care au aspirat să devină centrul vieţii noastre digitale, smartphone-urile şi aplicaţiile mobile au devenit nu doar accesibile pentru marea majoritate a utilizatorilor, la fel ca şi serviciile de internet mobil, ci s-au şi maturizat oferind o performanţă stabilă, de încredere. Alături de tablete, laptopuri dar şi de noile versiuni ale platformelor tradiţionale software de business - acum mai suple şi adaptate la noile ecrane şi pretenţii ale utilizatorilor - gadgeturile şi aplicaţiile mobile sunt acum gata să contribuie cu adevărat la optimizarea businessului.

 

Într-un mediu de business în care companiile caută metode de a-şi eficentiza activitatea, de a-şi optimiza fluxurile de lucru şi de a colabora mai bine, echipamentele, tehnologiile mobile oferă acum nivelul de performanţă şi de încredere solicitat de cei mai exigenţi jucători pentru a asigura îndeplinirea acestui deziderat.

 

ZF Mobilio 2019 este spaţiul în care cei mai mari jucători din industrie vor prezenta şi demonstra soluţii, aplicaţii şi echipamente care permit reducerea costurilor, optimizarea fluxurilor de lucru şi a colaborării între membrii echipelor de conducere şi / sau de pe teren dar şi tehnici de promovare mai performante.

 

O sesiune specială va fi dedicată celor mai promiţătoare start-up-uri locale, care vor împărtăşi membrilor audienţei cum îşi imaginează gadgeturile, aplicaţiile şi platformele de business ale viitorului.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali