Conferinţe
Parteneri
 • Cisco
  Cisco
  PARTENER PRINCIPAL

  .

   

 • Telekom
  Telekom
  Partener

 • Auka
  Auka
  PARTENER

  Auka este un furnizor norvegian de servicii premiate, recunoscute internaţional, în domeniul tehnologiei financiare. A fost prima companie nordică ce a creat tehnologia plăţilor mobile, prima care a lansat un serviciu de plăţi mobile în Norvegia şi prima companie autorizată de servicii financiare care rulează 100% pe platforma cloud Google.

  În Europa de Nord, aproximativ 70% din populaţie utilizează în prezent tipul de plăţi mobile lansate de Auka. De exemplu, pe cap de locuitor, ponderea este mai mare decât în cazul utilizării soluţiilor mobile de plată ale marilor companii din China.

  Settle este o soluţie de plăţi mobile, construită pe platforma dezvoltată de Auka, testată şi premiată, care a avut un rol esenţial în revoluţia plăţilor mobile din Europa de Nord. Settle funcţionează pentru orice deţinător de smartphone. Este o aplicaţie independentă de orice bancă, companie de telefonie mobilă sau tip de telefon. Aceasta permite oricui să trimită şi să primească bani în timp real în întreaga Uniune Europeană, în mai multe valute. Cu Settle pentru afaceri, comercianţii pot ajunge la milioane de clienţi, în câteva minute, fără echipamente hardware suplimentare.

  Investiţia în Settle elimină riscurile pentru parteneri. Există multe lucruri de luat în considerare înainte de lansarea unei noi soluţii de plăţi mobile pe piaţă. Dar, atunci când investitorii aleg Settle în calitate ca emitent sau cumpărător, Auka se ocupă de toate riscurile, conformitatea, licenţele şi mentenanţa. Tot ce trebuie să facă partenerii este să promoveze soluţia prin campanii de marketing şi comunicare adresate consumatorilor sau comercianţilor, folosind sfaturile şi template-urile puse la dispoziţie. Mai multe informaţii despre Settle aici.

   

 • Digi
  Digi
  PARTENER

 • MASTERCARD
  MASTERCARD
  PARTENER BRONZE

   

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali