Conferinţe
TEME DE DISCUŢIE

ZIARUL FINANCIAR va invita la cea de-a VII-a editie a ZF Mobilio'19 pentru a dezbate urmatoarele teme:

Optimizarea costurilor cu aplicaţii, tehnologii şi gadgeturi mobile

Ce smatphone, ce tabletă, ce aplicaţie, ce platformă de cloud, ce tehnologie de comunicaţii au dovedit că pot contribui la optimizarea costurilor din companii şi cum? Ce angajaţi ar trebui să treacă la echipamente şi tehnologii mobile? Când ar trebui o companie să se uite la migrarea în cloud?

 

Cum folosim tehnologiile mobile pentru a simplifica plăţile & încasările

Care sunt noile tipuri de echipamente & gadgeturi & aplicaţii mobile care pot ajuta companiile să-şi optimizeze costurile cu plăţile şi încasările, permiţându-le în acelaşi timp să aibă o interacţiune mai simplă şi prietenoasă cu clienţii? Ce se întâmplă pe alte pieţe din UE şi cum stă România din acest punct de vedere?

 

Colaborarea digitală - Se poate mai bine decât în grupurile de pe WhatsApp?

Pager, SMS, e-mail, Yahoo! Messenger, Facebook, grupuri pe WhatsApp. Nu neapărat în această ordine companiile locale au experimentat de-a lungul anilor diferite platforme şi aplicaţii, pentru a îmbunătăţi colaborarea digitală între membrii echipelor. Sunt grupurile de discuţii de pe WhatsApp, care acum tind să devină un nou standard de comunicare în rândul echipelor chiar şi din multe companii mari, o soluţie potrivită pentru informaţii sensibile? Ce soluţii de colaboare digitală - simple şi uşor de folosit dar securizate şi cu mai multe funcţii de business - pot folosi companiile pentru a-şi îmbunătăţi colaborarea digitală?

 

Ce pierde România dacă pune bariere în faţa dezvoltării reţelelor 5G?

O taxă introdusă peste noapte pentru afacerile operatorilor de telecom şi anunţul sumei minime pe care şi-o doreşte statul în urma licitaţiei pentru spectrul radio dedicat tehnologiei 5G au bulversat industria de telecom, care îşi face calcule dacă nu ar putea amâna dezvoltarea infrastructurii de nouă generaţie în România. Trecem în revistă ce ar avea România de pierdut dacă ar avea acces mai târziu la noul standard al comunicaţiilor mobile.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali