Conferinţe
Parteneri
 • ENGIE Romania
  ENGIE Romania
  PARTENER PLATINUM

   

 • Ijdelea & Asociatii GOLD
  Ijdelea & Asociatii GOLD
  PARTENER GOLD

  .

 • Electrica
  Electrica
  PARTENER SILVER

  Cu o experienţă de peste 120 de ani pe piaţa de energie electrică şi cu un portofoliu de aproximativ 3,5 milioane de clienţi, Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, este unul dintre cei mai importanţi furnizori integraţi de energie electrică, gaze naturale şi servicii din România. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra.  

   

 • MOL
  MOL
  PARTENER SILVER

  MOL România este o subsidiară a Grupului MOL, o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Compania are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume, şi peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi. Cu operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări, Grupul MOL controlează 4 rafinării şi două unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania deţine o reţea de peste 2000 de staţii de alimentare în 10 ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care peste 200 în România. Aşa cum a stabilit în strategia sa pe termen lung “Grupul MOL 2030”, compania îşi va consolida poziţia de lider regional în domeniile considerate cheie pentru modelul său de afaceri. Extinde activitatea sa în domeniul produselor chimice în ECE şi prin transformarea operaţiunilor “tradiţionale” de vânzare de carburanţi are în plan să devină lider de piaţă pe zona serviciilor de mobilitate adresate consumatorilor finali. MOL are ca ţintă să îşi majoreze cota pe piaţa carburanţilor în ECE la 25-30%, de la nivelul actual de peste 20%, şi să se situeze între primele 25% dintre companiile din domeniu, în funcţie de profitabilitatea staţiilor.

 • Raiffeisen Bank
  Raiffeisen Bank
  PARTENER SILVER

  .

 • Vodafone silver
  Vodafone silver
  PARTENER SILVER

 • Hidroelectrica SILVER
  Hidroelectrica SILVER
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Misiunea companiei este de a crea valoare prin producerea şi comercializarea energiei electrice în hidrocentrale, într-o manieră responsabilă faţă de comunitate şi mediu, în condiţii de calitate şi performanţă.

 • Bondoc & Asociaţii
  Bondoc & Asociaţii
  PARTENER BRONZE

  Bondoc şi Asociaţii SCA este o firmă românească de avocatură de nivel de top, care acoperă întregul spectru de servicii juridice.

  Echipa noastră este alcătuită din avocaţi cu o experienţă vastă şi cu o cunoaştere detaliată a pieţei din România şi a aspectelor specifice de reglementare, precum şi a mediului economic local. Marea majoritate a membrilor echipei noastre a beneficiat şi de pregătire în diferite jurisdicţii occidentale.

  Dispunând de o experienţă practică ce depăşeşte graniţele naţionale, avocaţii noştri s-au specializat în furnizarea unor servicii integrate de consultanţă cu privire la practic toate aspectele activităţii juridice asociate unor tranzacţii transfrontaliere complexe, precum şi unor proiecte la nivel naţional. În ultimii trei ani, am fost implicaţi în multe dintre cele mai mari şi complexe tranzacţii de pe piaţa românească.

  Informaţii esenţiale:

  • Avem un număr de aproximativ 40 de avocaţi (incluzând 9 parteneri).Deţinem un loc de top din România, inclusiv în ceea ce priveşte mărimea echipei. Suntem una dintre foarte puţinele firme româneşti de avocatură care înregistrează o creştere pe piaţă.

  Printre principalele domenii de specializare se numără:

  Drept financiar-bancar/ Pieţe de capital/ Drept comercial/ Dreptul concurenţei/ Drept societar / Fuziuni & achiziţii/ Protecţia datelor/ Dreptul muncii/ Energie & resurse naturale/  Dreptul mediului & aspecte de reglementare/ Drept medical şi farmaceutic & servicii medicale/ Asigurări şi pensii private/ Proprietate intelectuală/ Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor/ Litigii & arbitraj/ Mass-media, divertisment & publicitate/ Achiziţii publice & PPP/ Drept imobiliar & construcţii/ Restructurare & lichidare societară/ Ajutoare de stat & fonduri structurale europene/ Infracţionalitate economico-financiară / Investigaţii & aspecte de conformitate

 • E.ON- bronze
  E.ON- bronze
  PARTENER BRONZE

  Grupul german E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 km şi deservesc circa 3,1 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa locală, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 1,9 miliarde de euro. Mai multe detalii gasiti pe http://www.eon-romania.ro/

   

 • Filip & Company
  Filip & Company
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  PARTENER BRONZE

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieţei de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală integrate companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocaţii NNDKP au oferit asistenţă juridică şi reprezentare în tranzacţii şi proiecte reper pentru evoluţia comunităţii de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, care au implicat companii internaţionale şi naţionale, dar şi antreprenori locali.

  Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. În România, NNDKP are birouri în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

  Una dintre priorităţile NNDKP este de a veni în sprijini mediul de business din România prin oferirea de platforme de informare şi dezbatere. prin initiative precum:

  -       NNDKP CELF, Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale

  -       NNDKP Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice şi fiscale în domeniul eticii de business şi al conformităţii

  NNDKP este cea mai premiată casă de avocatură din România de către reputatul ghid internaţional Chambers and Partners, fiind desemnată de 6 ori „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor de excelenţă Chambers Europe. De asemenea, NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către principalele ghiduri internaţionale ale industriei - Chambers and Partners, The Legal 500 şi IFLR1000.

  Detalii despre NNDKP, experienţa echipei şi serviciile oferite sunt disponibile la www.nndkp.ro

 • OMV PETROM SILVER
  OMV PETROM SILVER
  PARTENER SILVER

   

 • Premier Energy SILVER
  Premier Energy SILVER
  PARTENER SILVER

  .

 • SAS
  SAS
  PARTENER BRONZE

  SAS este liderul soluţiilor de analytics. Prin servicii şi soluţii software inovatoare, SAS sprijină şi inspiră clienţii din întreaga lume să transforme datele în informaţii valoroase. SAS gives you THE POWER TO KNOW®.

   

 • STOICA si Asociatii
  STOICA si Asociatii
  PARTENER BRONZE

  Constituită în anul 1995, STOICA & Asociaţii a câştigat recunoaştere în lumea dreptului şi a mediului de afaceri, prin întreaga sa activitate de asistenţă juridică şi de reprezentare a unui portofoliu vast de clienţi. De la înfiinţare şi până în prezent, avocaţii STOICA & Asociaţii au făcut dovada că sunt o echipă puternică, întemeiată pe respectarea principiilor sale: Fidelitas, Integritas, Fortitudo. STOICA & Asociaţii a dobândit o excelentă reputaţie naţională şi internaţională, performanţele sale profesionale fiind  recunoscute de cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, WTR 1000, IAM Patent 1000.

   

 • CRE- BRONZE
  CRE- BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • CEZ Romania
  CEZ Romania
  PARTENER

 • Photon Energy
  Photon Energy
  PARTENER BRONZE

  Photon Energy Group delivers solar energy and clean water solutions around the world. Its solar power services are provided by Photon Energy; since its foundation in 2008, Photon Energy has built and commissioned solar power plants with a combined capacity of over 120 MWp and has power plants with a combined capacity of 91.9 MWp in its proprietary portfolio. It is currently developing projects with a combined capacity of 825 MWp in Australia, Hungary, Poland and Romania and provides operations and maintenance services for 330 MWp worldwide. The group’s second major business line, Photon Water, provides clean water solutions including treatment and remediation services, as well as the development and management of wells and other water resources. Photon Energy N.V., the holding company for Photon Energy Group, is listed on the Warsaw, Prague and Frankfurt Stock Exchanges. The company is headquartered in Amsterdam, with offices in Australia and across Europe.

   

   

 • Transelectrica
  Transelectrica
  PARTNER BRONZE

  Este operatorul de transport si de sistem din Romania, cu un rol cheie pe piata de energie electrica din Romania.

  Administreaza si opereaza sistemul electric de transport si asigura schimburile de electricitate intre tarile Europei Centrale si de Rasarit, ca membru al ENTSO-E (Reteaua Europeana a Operatorilor de Transport si Sistem pentru Energie Electrica).

  Este responsabila pentru transportul energiei electrice, functionarea sistemului si a pietei, asigurarea sigurantei Sistemului Electroenergetic National (SEN). De asemenea reprezinta principala legatura dintre cererea si oferta de electricitate, echilibrind permanent productia de energie cu cererea.

   

   

 • Nova - BRONZE
  Nova - BRONZE
  PARTENER SILVER

  Parte a grupului E-INFRA, cu capital 100% românesc şi 15 ani de experienţă pe piaţa de energie electrică şi gaze naturale, Nova Power & Gas este furnizorul de energie cu oferte adresate atât clientului casnic, cât şi companiilor, cu focus pe eficientizarea consumului şi a costurilor. Având capacităţi proprii de producţie de energie verde, compania crede într-un viitor în care sursele de energie principale vor fi cele regenarabile şi investesc continuu în noi capacităţi de producţie.

   

 • REI Group
  REI Group
  PARTENER BRONZE

  .

 • Fondul Proprietatea
  Fondul Proprietatea
  PARTENER

  EN

   

  Fondul Proprietatea is an alternative investment fund and its investment objective is the maximization of returns to shareholders and the increase of the net asset value per share via investments mainly in Romanian equities and equity-linked securities.

  It was set up in 2005 by the Romanian State to compensate Romanians whose properties were confiscated by the former communist government. Following an international tender, Franklin Templeton took over as investment manager of the fund on 29 September 2010.

  The Fund’s portfolio is composed of holdings in 35 companies (8 listed and 27 unlisted), a combination of privately held and state-controlled entities, and offers exposure to exciting sectors such as energy, infrastructure and commodities.

  It has USD 1.85 billion in assets under management and currently invests in Romania’s most profitable and largest companies, including Hidroelectrica, OMV Petrom, Bucharest Airport, Constanta Port and Salrom.

  The Fund was listed on the Bucharest Stock Exchange on 25 January 2011 and on the Specialist Fund Market of the London Stock Exchange by means of global depositary receipts ("GDRs”) on 29 April 2015.

   

  RO

   

  Fondul Proprietatea este un fond de investitii alternative al cărui obiectiv investiţional este maximizarea randamentelor pentru acţionari şi creşterea valorii activului net pe acţiune prin investiţii realizate, în principal, în acţiuni şi valori mobiliare româneşti.

  A fost creat în 2005 de către Statul Român pentru despăgubirea cetăţenilor români ale căror proprietăţi au fost confiscate de fostul regim comunist. În urma unei licitaţii internaţionale, Franklin Templeton Investments a preluat rolul de manager de investiţii şi administrator unic al Fondului pe 29 septembrie 2010.

  Portofoliul Fondului include participaţii în 35 de companii (8 listate şi 27 nelistate), o combinaţie de entităţi private şi controlate de stat şi oferă expunere catre unele sectoare atractive precum energia, infrastructura sau materiile prime.

  Fondul administrează active în valoare de USD 1,85 miliarde şi investeşte în prezent în cele mai profitabile şi mari companii din România, printre care se numara Hidroelectrica, OMV Petrom, Aeroporturi Bucureşti, Portul Constanţa şi Salrom.

  Fondul a fost listat pe Bursa de Valori Bucureşti în data de 25 ianuarie 2011 şi pe segmentul Specialist Fund Market al Bursei de Valori de la Londra prin intermediul certificatelor de depozit (“GDR-uri”) la data de 29 aprilie 2015.

   

   

 • Marsh
  Marsh
  PARTENER BRONZE

  .

 • MET BRONZE
  MET BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • MET
  MET
  PARTENER BRONZE

  MET Romania Energy este unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de servicii integrate în domeniul energetic, cu operaţiuni pe pieţele gazelor naturale şi energiei electrice, care includ activităţi de furnizare, consultanţă, servicii de echilibrare şi producţie de energie din surse regenerabile. Compania are o experienţă de peste 13 ani pe piaţa din Romania şi este parte din MET Group, cu sediul central în Elveţia şi prezenţă în 13 ţări, 27 de pieţe naţionale de gaze naturale şi în 22 de centre internaţionale de tranzacţionare.

   

 • Schneider
  Schneider
  PARTENER BRONZE

  .

 • Eurowindenergy - BRONZE
  Eurowindenergy - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Parapet
  Parapet
  PARTENER SILVER

  Parapet este una dintre cele mai importante companii româneşti de construcţii din sectorul energiei regenerabile, cu sedii la Cluj-Napoca şi Nurnberg. Cu un portofoliu de peste 150 de proiecte fotovoltaice dezvoltate în 15 ţări din Europa, având o capacitate totală instalată de 500 MWp, compania oferă soluţii şi servicii complete clienţilor comerciali şi instituţionali pentru producerea de energie electrică la scară largă. Prin integrarea tehnologiilor avansate în viaţa de zi cu zi, Parapet oferă un model alternativ mediului de business şi comunităţilor din fiecare ţară unde este prezent, pentru o societate sustenabilă

 • NRGI.AI
  NRGI.AI
  PARTENER BRONZE

  .

 • Evergent BRONZE
  Evergent BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • COFACE
  COFACE
  PARTENER BRONZE

  Coface este mai mult decat un asigurator: este un consilier financiar dedicat. De peste 25 de ani in Romania, sprijinim companiile in dezvoltarea lor, fiind unicul furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurari de credit, informatii de afaceri, colectare de creante si asigurari de garantii

 • Marsh
  Marsh
  PARTENER BRONZE

  .

 • Tinmar- SILVER
  Tinmar- SILVER
  PARTENER SILVER

  ,

 • ProCredit Bank
  ProCredit Bank
  PARTENER BRONZE

  ProCredit Bank este o bancă comercială digitală, orientată către dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii. Singura bancă din ţară cu acţionariat 100% german, ProCredit Bank operează ca bancă verde, care prioritizează doi piloni importanţi pentru societate, cel financiar şi cel de mediu.

  În cei 20 de ani de activitate pe piaţă locală, ProCredit Bank a finanţat şi promovat activ investiţiile în eficienţa energetică şi în energie regenerabilă, cât şi în alte măsuri prietenoase cu mediul, precum agricultura sustenabilă.

  Banca este pionier în oferirea de credite verzi şi soluţii de dezvoltare durabilă, încă din 2014, în prezent peste 22% din portofoliul IMM fiind reprezentat de credite verzi. Printre destinaţiile acestora se numără proiecte care stau la baza activităţii de business din diverse sectoare, precum eficientizarea energetică a proceselor de producţie sau a spaţiilor în care companiile îşi desfăşoară activitatea.

  ProCredit Bank finanţează companiile cu modele de business sustenabile, fiecare client trecând printr-un proces de evaluare a impactului pe care îl are asupra mediului si la nivel social. Dincolo de analiza bonităţii financiare, ProCredit Bank se asigură că fiecare client creditat are un impact echilibrat sau pozitiv asupra mediului.

  Totodată, banca furnizează servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă, descurajând astfel îndatorarea excesivă a clienţilor

   

 • Alive Capital
  Alive Capital
  PARTENER BRONZE

  .

 • Huawei
  Huawei
  PARTENER GOLD

  .

 • Romgaz BRONZE
  Romgaz BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • OX2
  OX2
  PARTENER SILVER

  .

 • OMV PETROM SILVER
  OMV PETROM SILVER
  PARTENER SILVER

   

 • Horvath & Partners BRONZE
  Horvath & Partners BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Swift energy
  Swift energy
  PARTENER BRONZE

  .

 • Autonom
  Autonom
  PARTENER BRONZE

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali