Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PLATINUM PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Power Summit, evenimentul de referinţă al Ziarului Financiar dedicat în exclusivitate sectorului energetic, ajunge în 2023 la cea de 12-a ediţie, contextul energetic actual fiind cel mai puternic motiv pentru a transforma dezbaterile într-o platformă de comunicare regională cu impact la nivel european.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 Februarie, în Bucureşti, ZF Power Summit asumându-şi în 2023 obiectivul de a aduce la masa discuţiilor factori de decizie, lideri de business, experţi, finanţatori şi inovatori locali, regionali şi europeni. Scopul este de a percepe complexitatea tranziţiei energetice şi de a trasa direcţiile necesare de creştere în interesul României şi al regiunii din care face parte pentru securitatea energetică a Uniunii.

Gazul din Marea Neagră, relaţiile economice cu superputerni energetice cum sunt Azerbaidjanul sau Kazahstanul, potenţialul din zona de energie verde şi nu în ultimul rând însăşi dimensiunea pieţei fac din România o piesă cheie din puzzle-ul atingerii independenţei energetice la nivel european. La finalul tranziţiei energetice însă, UE trebuie să răspundă în faţa consumatorilor săi de energie la o întrebare: A meritat drumul?

Află mai multe
SPEAKERI
TEME DE DISCUTIE

Noul model al pieţei de energie şi gaze: Care este structura de piaţă care va stimula investiţiile şi va proteja consumatorii de energie? Cum vor arăta pieţele după ieşirea din perioada de revenire la modelul reglementat?

REPowerEU: Care este bilanţul primului an de la lansarea celui mai ambiţios plan energetic la nivelul UE? Ce urmează în 2023? Câţi MW noi în energie verde vor fi gata pentru conectarea le reţele în 2026? Care sunt piedicile?

Gazul, elementul cheie, dar şi piesa lipsă în tranziţia energetică a UE: Care sunt noile rute ale gazului, conductele sau proiectele de LNG? Care sunt provocarile în lansarea acestor mega-proiecte?

Care sunt proiectele regionale care pot combate deficitul din producţia de energie pe termen mediu şi lung?

Care este rolul Iniţiativei celor Trei Mări în drumul spre independenţa energetică faţă de Rusia a UE?

Cum menţinem apetitul pentru investiţii al marilor companii din energie în contextul taxării fără precedent sau al revenirii la piaţa reglementată?

Marea Neagră: Care este potenţialul energetic al acestei zone cheie pentru UE, dar şi riscurile?

Cum va fi iarna 2023 fără gazul şi petrolul rusesc? Cum trebuie să fie regândite sistemele de încâlzire pentru a face faţă acestei noi realităţi?

Prosumatori: Cum va schimba sistemul energetic producţia de energie pe cont propriu? Care sunt provocările pentru distribuitori şi mai departe pentru sistemele de transport? Ce cotă de piaţă vor avea prosumatorii în regiune în 2026?

Revoluţii tehnologice: Când devine hidrogenul o opţiune reală pe calea tranziţiei energetice?

Revenirea energiei nucleare: Ce dezvoltare ar putea avea din sectorul pe termen lung la nivelul UE pornind chiar de la potenţialul succes al SMR?

De la petrol la zero emisii: Care este drumul pe care îl vor urma marile companii petroliere în direcţia tranziţiei energetice?

O nouă revoluţie industrială: Care este impactul asupra economiilor, locurilor de muncă, nivelului de trai pe care un succes al tranziţiei energetice îl va avea asupra UE? Care este preţul de plătit în cazul unui eşec şi al unei lipse de acţiune la nivel global în ceea ce priveşte lupta împotriva schimbărilor climatice?

 

Află mai multe
ZF POWER SUMMIT'17
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'16
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'15
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'14
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'13
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'12
Vezi galeria foto completă
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali