Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER ACADEMIC
Share event
DESPRE EVENIMENT

La Gala ZF, noi, cei care zi de zi scriem despre businessurile din România, dăm voce comunităţii de business şi oferim administraţiei un punct de plecare în realizarea strategiei de creştere economică, astfel încât procesul de convergenţă reală faţă de Occident să nu mai fie o himeră. Ca şi la editiile precedente şi în 2014, Ziarul Financiar premiază cele mai valoroase companii, cele mai mari investiţii din piaţă, cele mai spectaculoase evoluţii.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Jan Rostowski
Fostul ministru de finante al Poloniei, (2007-2013)
Jan Vincent-Rostowski, cunoscut şi ca Jacek Rostowski (născut pe 30 aprilie 1951 la Londra) este economist polonez şi britanic, cadru universitar (UCL, LSE, CEU în Budapesta) şi politician: membru al Parlamentului polonez (din 2011), vice prim-ministru (până în noiembrie 2013) şi Ministru al Finanţelor al Republicii polone (2007-2013).
 
Jan Vincent-Rostowski s-a alăturat Cabinetului Premierului Donald Tusk pe 16 noiembrie 2007 şi a acţionat ca Ministru de Finanţe al Republicii Polone pentru peste 6 ani (cel mai lung termen din istoria modernă a Poloniei) şi Vice Prim-Ministru. Din 2011 a fost membru al Parlamentului Polonez.
 
A fost numit Ministrul Anului pentru Finanţe Europene în anul 2009 de către revista The Banker şi Ministrul Anului pentru Finanţe în anul 2012 pentru Europa emergentă, de către revista Emerging Markets. În 2010, Financial Times l-a ales pe Jacek Rostowski al doilea şi în 2011 şi 2012 al treilea cel mai performant Ministru de Finanţe din Europa.