Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER ACADEMIC
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala ZF 2014

România are nevoie de creştere economică de peste 5% pe an pentru o perioadă de cel puţin un deceniu , pentru ca în sfârşit procesul de convergenţă cu Occidentul să se realizeze. În septembrie 2014 Ziarul Financiar a lansat proiectul  Romania, 5% creştere economică,  iniţiind o serie de întâlniri cu antreprenori, econo­mişti, specialişti în fiscalitate şi bancheri pentru a concepe un plan de refacere a încrederii în economia românească. 

La Gala ZF, noi, cei care zi de zi scriem despre businessurile din România, dăm voce comunităţii de business  şi oferim administraţiei un punct de plecare în realizarea strategiei de creştere economică, astfel încât procesul de convergenţă reală faţă de Occident să nu mai fie o himeră.
 
Ca şi la editiile precedente şi în 2014, Ziarul Financiar premiază cele mai valoroase companii, cele mai mari investiţii din piaţă, cele mai spectaculoase evoluţii.
 
Ca în fiecare an, Ziarul Financiar va strânge laolaltă comunitatea de business, oamenii din spatele afacerilor  de succes care au reuşit, în ceea ce este deja noua normalitate, să continue construcţia unor afaceri puternice, coerente, profitabile.
 
Îi vom aplauda împreună pe oamenii de business care şi-au lăsat amprenta, brandul şi inteligenţa asupra anului care se încheie, oameni care scriu istoria de business a României.
 
Şi ca în fiecare an,  vom afla clasamentul companiilor din România din punctul de vedere al valorii de piaţă din cea de-a 9-a ediţie a catalogului 100 Top cele mai valoroase companii.