Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener OFFICIAL CAR PARTENER SILVER PARTENER PLATINUM PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SUPORT PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
Parteneri
 • Telekom
  Telekom
  Partener

 • Official Car BMW
  Official Car BMW
  OFFICIAL CAR

 • EY Romania SILVER
  EY Romania SILVER
  PARTENER SILVER
 • Grampet Group
  Grampet Group
  PARTENER PLATINUM

  ,

 • Tinmar
  Tinmar
  PARTENER BRONZE

  ,

 • CEC Bank
  CEC Bank
  PARTENER

  Fondata in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, CEC Bank este una din putinele banci care se pot lauda cu experienta acumulata si milioane de clienti castigati de-a lungul timpului. Banca a intrat treptat in constiinta generatiilor de romani ca fiind o institutie sigura, stabila si onesta. In cursul anului 2008, CEC a inceput  un amplu proces de rebranding si a devenit CEC Bank, o banca moderna, aliniata standardelor si practicilor europene.

  CEC Bank se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, fiind o banca comerciala universala, competitiva, care ofera clientilor produse si servicii diverse si de calitate, prin intermediulcelei mai mari retele din Romania, cu peste 1.000 de unitati teritoriale.

  Portofoliul bancar al CEC Bank este unul dintre cele mai variate de pe piata interna, clientii bancii avand acces la o gama extinsa de produse si servicii pentru persoane fizice si juridice, precum credite, inclusiv sindicalizari, operatiuni documentare, factoring, depozite, carduri, Internet Banking, Mobile Banking, s.a.

  La finalul anului trecut, CEC Bank a obtinut un profit brut de 432,97 mil. lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani. In 2019, CEC Bank a inregistrat o imbunatatire semnificativa a calitatii activelor, o dinamica foarte buna a finantarilor, avand cresteri ale portofoliului de credite in sold atat pe segmentul clientilor persoane juridice, cat si pe cel al persoanelor fizice.

  Conform misiunii declarate, CEC Bank va urmari in continuare finantarea IMM-urilor, agriculturii, precum si a celor proiecte bancabile care, prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca a fost si va fi in continuare un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se implica in sustinerea Programelor Guvernamentale. O atentie deosebita este acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

  Mai multe detalii despre CEC Bank, produsele si serviciile oferite pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

   

   

 • Superbet
  Superbet
  PARTENER GOLD

 • Mega Image
  Mega Image
  PARTENER GOLD

 • COFACE
  COFACE
  PARTENER BRONZE

  Coface este mai mult decat un asigurator: este un consilier financiar dedicat. De peste 25 de ani in Romania, sprijinim companiile in dezvoltarea lor, fiind unicul furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurari de credit, informatii de afaceri, colectare de creante si asigurari de garantii

 • Aqua Carpatica - BRONZE
  Aqua Carpatica - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Domeniile Sâmbureşti - BRONZE
  Domeniile Sâmbureşti - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Idea Bank
  Idea Bank
  PARTENER BRONZE

 • Albalact
  Albalact
  PARTENER SILVER   

 • Penny
  Penny
  PARTENER SILVER   

 • Answear SILVER
  Answear SILVER
  PARTENER SILVER
 • Garanti BBVA
  Garanti BBVA
  PARTENER BRONZE

 • BRD - Groupe Societe Generale
  BRD - Groupe Societe Generale
  PARTNER BRONZE

 • Ursus Breweries SILVER
  Ursus Breweries SILVER
  PARTENER SILVER

  .

   

 • Fragedo
  Fragedo
  PARTENER SILVER

  ,

 • Transavia
  Transavia
  PARTENER SILVER

  .

 • Silhouette
  Silhouette
  PARTENER SUPORT

  ,

 • Metropolitan
  Metropolitan
  PARTENER SILVER

  .

 • Hidroelectrica
  Hidroelectrica
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Principalele activităţi ale societăţii constau în:

  ·        producerea de energie electrică în hidrocentrale;

  ·        vânzarea de energie electrică;

  ·        realizarea de servicii de sistem pentru Sistemul Energetic Naţional;

  ·        realizarea de servicii de gospodărire a apelor din acumulările proprii, prin furnizarea de apa brută, regularizări de debite, protecţie împotriva inundaţiilor, asigurare de debite şi alte servicii comune de gospodărire a apelor;

  ·        asigurarea navigaţiei pe fluviul Dunărea prin ecluzare;

  ·        realizarea controlului şi asigurarea atenuării undelor de viitură pentru tranzitarea debitelor catastrofale în amenajările hidroenergetice de pe râurile interioare aflate în administrarea Hidroelectrica.

   

 • SIF Moldova
  SIF Moldova
  PARTENER BRONZE

  ,

 • Genesis Property
  Genesis Property
  PARTENER

 • Intesa Sanpaolo Bank SILVER
  Intesa Sanpaolo Bank SILVER
  PARTENER SILVER

 • Coca-Cola HBC - Silver
  Coca-Cola HBC - Silver
  PARTENER SILVER

 • EximBank Romania
  EximBank Romania
  PARTENER BRONZE

  EximBank, instituţie specializată ce se implică activ de 30 de ani în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc, este una dintre băncile de top din România şi una dintre cele mai valoroase companii româneşti. Instrumentele sale financiare sunt dedicate exclusiv segmentului corporate şi pot fi accesate în condiţii avantajoase de orice tip de societate comercială. În ianuarie 2020, EximBank a finalizat achiziţia Băncii Româneşti, moment ce a marcat integrarea acesteia în Grupul EximBank. Banca Românească este o bancă universală ce oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia prin intermediul reţelei sale teritoriale de 83 de sucursale şi agenţii. Alături de cele două bănci, din grupul EximBank face parte şi Compania de Asigurări - Reasigurări Exim România (EximAsig), specializată în asigurarea riscurilor financiare, de export şi comerciale interne.

   

 • Alexandrion
  Alexandrion
  PARTENER BRONZE

  Grupul Alexandrion este o combinaţie de istorie, tradiţie, experienţă şi pasiune, care datează din 1789. Ca producător de băuturi spirtoase, vinuri şi creator de branduri, Alexandrion Group deţine una dintre cele mai mari distilerii din sud-estul Europei - Distileria Alexandrion - precum şi podgorii şi o cramă în România. Aceasta este cel mai nou membru al Group-ului, The Iconic Estate, care exportă vinurile sale de excepţie în peste 40 de ţări la ora actuală. Cu planul anunţat pentru o Distileria Alexandrion de ultimă generaţie din New York, Grupul se transformă într-un producător global de băuturi spirtoase şi vinuri. Grupul are în prezent birouri şi filiale în România, SUA, Cipru, Marea Britanie, Grecia şi Brazilia. Pe lângă băuturi spirtoase şi vinuri, Grupul este activ şi în turism.

  Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Zolmyr, Afinată, Vişinată şi Caisată SABER Elyzia, SABER Elyzia Fructe de Pădure, SABER Elyzia Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România

 • Estoria CITY
  Estoria CITY
  PARTENER SILVER

  Estoria City is one of the largest urban reconversion projects seen in Bucharest, that reclaims a former industrial site for the benefit of the City and her citizens.

  Its size and uniqueness will make Estoria City an anchor of credibility and reputation in the East of the city, whose development is the next big thing happening in Bucharest. 

  As mixed use projects are the future of urban living, Estoria City will expand Bucharest with a district that offers office, residential and retail spaces along with valuable add-ons such as communal connection areas, green zones and community projects.

 • Hagag Development Europe
  Hagag Development Europe
  PARTENER SILVER

  HAGAG Development Europe este dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România. Intrată pe piaţa locală încă din anul 2016, compania este implicată în achiziţionarea, dezvoltarea de proiecte şi renovarea unor imobile care implică investiţii de peste 200 de milioane de euro, localizate în zonele premium ale Bucureştiului. Adiţional capitalului propriu, compania beneficiază şi de acces la piaţa de capital israeliană, proiectele dezvoltate în România fiind listate la Bursa din Tel Aviv (TASE). Acţionarii şi echipa locală de management se bucură de o vastă experienţă în sectorul imobiliar, fiind implicaţi, în ultimii 16 ani, în tranzacţionarea de proprietăţi, proiectarea, aprobarea planificării, construcţia şi livrarea de proiecte rezidenţiale şi comerciale de referinţă, în Israel şi România. Toate proiectele companiei vor beneficia de servicii tip concierge, Hagag Development Europe fiind singurul dezvoltator din România care va asigura, vreme de 15 ani,  administrarea imobilelor şi a spaţiilor comune pentru proiectele livrate.

   

 • Petrom
  Petrom
  PARTENER BRONZE

  OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sudestul Europei în urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro în ultimii opt ani.

 • CONSIGLIERI
  CONSIGLIERI
  PARTENER BRONZE

 • Sphera Franchise Group BRONZE
  Sphera Franchise Group BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali