Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER STRATEGIC PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT
Share event
Parteneri
 • Bursa de Valori Bucuresti
  Bursa de Valori Bucuresti
  PARTENER STRATEGIC

 • Hidroelectrica SILVER
  Hidroelectrica SILVER
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Misiunea companiei este de a crea valoare prin producerea şi comercializarea energiei electrice în hidrocentrale, într-o manieră responsabilă faţă de comunitate şi mediu, în condiţii de calitate şi performanţă.

 • One United: SILVER
  One United: SILVER
  PARTENER SILVER

   

  .

 • Arobs
  Arobs
  PARTENER BRONZE

  .

 • AQUILA
  AQUILA
  PARTENER BRONZE

  .
 • Bento
  Bento
  PARTENER BRONZE

  Bento (2B Intelligent Soft S.A.) este o companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi Cloud. De-a lungul celor peste 20 ani de experienţă, Bento a dezvoltat şi implementat proiecte complexe cu aplicabilitate în industrii multiple pentru companii multinaţionale din România, SUA şi Elveţia. Mizând pe experienţa acumulată în optimizarea şi automatizarea proceselor operaţionale, compania a dezvoltat de-a lungul anilor propriile produse software, precum soluţiile, Bento Field Service Management, Bento Mobile Device Management, Bento Grânar şi Bento Smart Metering. De asemenea, Bento este un partener regional recunoscut pentru furnizori de renume, precum Microsoft, HPE şi CISCO.

 • DN Agrar
  DN Agrar
  PARTENER BRONZE

  .

 • Infinity
  Infinity
  PARTENER BRONZE

  .
 • Investimental
  Investimental
  PARTENER BRONZE

  .
 • Roca Industry
  Roca Industry
  PARTENER PRINCIPAL

  ROCA Industry este primul holding industrial din România, specializat în materiale de construcţii, listat pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti, sub simbolul ROC1, din martie 2024.

  Holdingul, deţinut majoritar de compania de private equity ROCA Investments, a fost creat pentru a genera valoare prin consolidarea şi modernizarea capacităţilor de producţie româneşti pentru a spori competitivitatea industriei naţionale.

  ROCA Industry deţine, direct şi indirect, un număr de 9 jucători semnificativi din domeniul construcţiilor: BICO Industries (primul şi cel mai mare producător naţional de plasă din fibră de sticlă şi singurul producător autohton de armături din fibră de sticlă), EVOLOR (unul dintre cei mai mari jucători din industria de producţie de vopsele şi lacuri), ECO EURO DOORS (cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidenţiale), WORKSHOP DOORS (al doilea cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidentiale), DIAL (producător de produse din fir metalic), ELECTROPLAST (unul dintre cei mai importanţi producători de cabluri electrice), precum şi producătorii de fibră de sticlă Terra, Europlas şi Iranga, prin intermediul BICO Industries.

   

 • Simtel
  Simtel
  PARTENER BRONZE

  .

 • Sphera Franchise Group BRONZE
  Sphera Franchise Group BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • VMB partners
  VMB partners
  PARTENER BRONZE

  .

 • Evergent BRONZE
  Evergent BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Mazars Romania BRONZE
  Mazars Romania BRONZE
  PARTENER BRONZE

  Mazars este un parteneriat internaţional, ce oferă servicii integrate de audit şi consultanţă contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de ţări şi teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesionişti – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars şi 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienţi de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

  În România, Mazars are o experienţă de peste 26 de ani în audit, servicii de consultanţă fiscală, financiară, contabilă, HR şi salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 250 de profesionişti.

   

  *unde este permis de legislaţia în vigoare a ţării

   

 • Depozitarul central
  Depozitarul central
  PARTENER BRONZE

  .

 • BPT Traduceri
  BPT Traduceri
  PARTENER SUPORT
 • JW MARRIOTT BUCHAREST
  JW MARRIOTT BUCHAREST
  PARTENER SUPORT

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali