Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER STRATEGIC PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Romanian Capital Market Summit, 2nd Edition

Summitul Pietei de Capital din Romania / ZF Romanian Capital Market Summit, 2nd Edition

 

 

“Abia cand fluxul se retrage descoperi cine a inotat gol”. Iar Bursa de Valori Bucuresti este exemplul pur al cugetarii lui Warren Buffet.

 

Cand unii spuneau ca 2022 va fi cu mult mai rau ca anul pandemiei, Bursa de la Bucuresti a mers inainte fiind in linie cu alte piete in pofida apropierii de doar cateva sute de kilometri de zona de conflict din Ucraina. Mai mult decat atat, a atins maximul istoric.

 

Cand altii credeau ca acum e momentul de vanzare si de adapostit pe cash, Bursa de Valori a adus un randament de 20% din minime in doar un an. Iar cand altii spuneau ca inflatia va eroda puternic rezultatele companiilor, investitorii vad acum dividende cu randamente de doua cifre.

 

ZF Capital Markets Summit, evenimentul Ziarului Financiar dedicat in exclusivitate investitiilor pe piata de capital, ajunge in 2023 la cea de a doua editie, intr-un an mai important ca niciodata si care va pune Bursa de Valori Bucuresti la masa celor mari, acolo unde investitori de calibru cu mii de miliarde de euro pe mana au nevoie doar de marfa si de o confirmare.

 

Pentru ca o Bursa sanatoasa inseamna o economie sanatoasa, iar acum este momentul zero cu lumina reflectoarelor indreptata spre Estul Europei si mai ales cu pregatirile in linie dreapta pentru cea mai mare oferta de vanzare de actiuni din istorie – listarea Hidroelectrica.

 

Testul de rezilienta a fost trecut in 2022, lichiditatea a ajuns la cote istorice de 20 mil. euro pe zi, numarul de investitori a spart 130.000, iar companiile si finantarile au venit periodic, intr-un context cu o scadere de doar 2%.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali