Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER STRATEGIC PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • Bursa de Valori Bucuresti
  Bursa de Valori Bucuresti
  PARTENER STRATEGIC

 • One United: SILVER
  One United: SILVER
  PARTENER SILVER

   

  .

 • Mazars Romania
  Mazars Romania
  PARTENER SILVER

  Mazars este un parteneriat internaţional, ce oferă servicii integrate de audit şi consultanţă contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de ţări şi teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesionişti – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars şi 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienţi de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

  În România, Mazars are o experienţă de peste 26 de ani în audit, servicii de consultanţă fiscală, financiară, contabilă, HR şi salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 250 de profesionişti.

   

  *unde este permis de legislaţia în vigoare a ţării

   

 • Norofert
  Norofert
  PARTENER BRONZE

  .

 • SAFETECH
  SAFETECH
  PARTNER BRONZE

  SAFETECH INNOVATIONS este o companie de securitate cibernetica infiintata in anul 2011, pentru a raspunde uneia dintre cele mai mari provocari ale zilelor noastre: necesitatea companiilor si organizatiilor de a-si desfasura activitatea intr-un mediu securizat. Compania SAFETECH INNOVATIONS, liderul pe piata serviciilor de securitate a informatiei din Romania este fondatorul, proprietarul si operatorul STI CERT (Centrul Safetech de Monitorizare si Raspuns la Incidente de Securitate), care functioneaza in regim 24/7 si care este capabil să ajute organizaţiile să-şi sporească rezilienţa şi să rezolve problemele de securitate cibernetică care ar putea apărea.

  Safetech Innovations, este una dintre primele companii din România şi una dintre puţinele din Europa înregistrată ca membru al NATO Industry Cyber Partnership.

   

 • Softbinator
  Softbinator
  PARTENER

 • Bittnet
  Bittnet
  PARTENER

 • Bento
  Bento
  PARTENER BRONZE

  Bento (2B Intelligent Soft S.A.) este o companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi Cloud. De-a lungul celor peste 20 ani de experienţă, Bento a dezvoltat şi implementat proiecte complexe cu aplicabilitate în industrii multiple pentru companii multinaţionale din România, SUA şi Elveţia. Mizând pe experienţa acumulată în optimizarea şi automatizarea proceselor operaţionale, compania a dezvoltat de-a lungul anilor propriile produse software, precum soluţiile, Bento Field Service Management, Bento Mobile Device Management, Bento Grânar şi Bento Smart Metering. De asemenea, Bento este un partener regional recunoscut pentru furnizori de renume, precum Microsoft, HPE şi CISCO.

 • TTS
  TTS
  PARTENER BRONZE

  .Grupul de societăţi Transport Trade Services („Grupul TTS” sau „Grupul”) este compus din TTS (Transport Trade Services) S.A. („TTS” sau „Societatea”) şi cele 13 filiale în care TTS deţine, direct sau indirect, mai mult de 50% din capitalul social.

  Grupul furnizează servicii logistice integrate, respectiv servicii de transport pe Dunăre, transbord (între unităţi de transport, din magazii, silozuri, etc.), înmagazinare (magazii, silozuri, unităţi fluviale tip magazie, etc.), agenturare (producerea de documente specifice) şi orice alte servicii specifice managementului lanţului logistic.

  Mărfurile principale transportate şi operate în porturi sunt mărfuri vrac uscate, respectiv produse minerale (materii prime pentru industria siderurgică şi laminate), produse agricole (cereale, oleaginoase şi furaje) şi produse chimice (rocă fosfatică şi produse finite ale industriei îngrăşămintelor chimice).

  Baza de active a Grupului include o flotă fluvială cu o capacitate de aproape 800 mii tone, 8 macarale plutitoare, precum şi terminale portuare în Constanţa şi în 7 porturi fluviale dunărene.

  Modelul de afaceri al Grupului este caracterizat prin integrarea pe verticală a operaţiunilor, poziţionarea liniilor de afaceri la baza lanţurilor valorice şi acoperire geografică strategică, şi are ca punct central TTS (Transport Trade Services) S.A.

  Înfiinţată în ianuarie 1997, TTS (Transport Trade Services) S.A. este activă pe segmentul expediţie internaţională de mărfuri.

  În iunie 2021, acţiunile emise de TTS au fost admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de BVB, la categoria Premium (simbol: TTS), în urma încheierii cu succes a ofertei publice iniţiale secundare de vânzare derulate de Swiss Capital S.A., prin care acţionarii societăţii au vândut 50% din acţiuni, Societatea fiind evaluată la 107 milioane euro.

   

  În 20 septembrie 2021, acţiunile TTS au fost incluse în indicele BET al celor mai lichide acţiuni tranzacţionate la BVB, iar în 20 decembrie 2021 au fost incluse în seria de indici FTSE Russell dedicaţi pieţelor emergente, respectiv în indicele FTSE Global Micro Cap.

   

   

   

   

 • DN Agrar
  DN Agrar
  PARTENER BRONZE

  .

 • Sphera Franchise Group BRONZE
  Sphera Franchise Group BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Chimcomplex
  Chimcomplex
  PARTENER

  .

 • AGISTA BRONZE
  AGISTA BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Capex
  Capex
  PARTENER BRONZE

 • Morphosis Capital
  Morphosis Capital
  PARTENER BRONZE

  .

 • Simtel
  Simtel
  PARTENER BRONZE

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali