Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER STRATEGIC PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
TEME DE DISCUŢIE

ZIARUL FINANCIAR vă invită pentru a dezbate următoarele teme:

Persepectiva regionala a Burselor de Valori la un an de la declansarea razboiului si intr-un context de scumpiri si erodari de portofoliu: cum se pozitioneaza piata de capital din Romania?
 
Ce spun sefii unora dintre cele mai mari burse din regiune si ce feedback au pentru Bursa de Valori Bucuresti? Cum isi mentin investitorii si cum atrag altii noi? Ce tranzactii se fac in Varsovia si Zagreb si pe ce lichiditate?
 
Cum se pregatesc pentru 2023 companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti? Cum merge cererea? Dar oferta? Ce s-a schimbat la un an de la razboiul din Ucraina si incotro ne indreptam? Cum mentin investitorii si cum atrag altii noi?
 
Ce companii s-ar putea finanta in 2023 prin Bursa de Valori si de ce? Pe ce mizeaza si cum isi vor sustine planurile de finantare? 
 
Ce alte companii vor fi incluse in indicii globali pentru piete emergente? Cum vor fi randamentele dividendelor intr-un an inflationist? Dividende suplimentare?
 
Cum ar putea evolua industria fondurilor mutuale dupa un an 2022 incarcat? Sunt fondurile de obligatiuni castigatoare? Cum poate fi batuta inflatia? Ce se intampla cu subscrierile pe actiuni?
 
Cum eficientizam procesele de digitalizare si debirocratizare in randul institutiilor? Ce se schimba odata cu modificarea sistemului de impozitare?
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali