Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Cordia
  Cordia
  PARTENER PRINCIPAL

  .

   

 • Immofinanz
  Immofinanz
  PARTENER PRINCIPAL

   

  .

 • One United
  One United
  PARTENER

   

  .

 • Crosspoint Real Estate
  Crosspoint Real Estate
  PARTENER

 • Cushman & Wakefield Echinox
  Cushman & Wakefield Echinox
  PARTENER BRONZE

  Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând în toate segmentele pieţei imobiliare, inclusiv pe piaţa rezidenţială şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 60 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei www.cwechinox.com

   

 • Hagag Development Europe
  Hagag Development Europe
  PARTENER SILVER

  HAGAG Development Europe este dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România. Intrată pe piaţa locală încă din anul 2016, compania este implicată în achiziţionarea, dezvoltarea de proiecte şi renovarea unor imobile care implică investiţii de peste 200 de milioane de euro, localizate în zonele premium ale Bucureştiului. Adiţional capitalului propriu, compania beneficiază şi de acces la piaţa de capital israeliană, proiectele dezvoltate în România fiind listate la Bursa din Tel Aviv (TASE). Acţionarii şi echipa locală de management se bucură de o vastă experienţă în sectorul imobiliar, fiind implicaţi, în ultimii 16 ani, în tranzacţionarea de proprietăţi, proiectarea, aprobarea planificării, construcţia şi livrarea de proiecte rezidenţiale şi comerciale de referinţă, în Israel şi România. Toate proiectele companiei vor beneficia de servicii tip concierge, Hagag Development Europe fiind singurul dezvoltator din România care va asigura, vreme de 15 ani,  administrarea imobilelor şi a spaţiilor comune pentru proiectele livrate.

   

 • Man
  Man
  PARTENER

 • Filip & Company BRONZE
  Filip & Company BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • Genesis Property
  Genesis Property
  PARTENER

 • PSG Group
  PSG Group
  PARTENER

  .

 • ariston
  ariston
  PARTENER

  .
 • Alesonor
  Alesonor
  PARTENER

  
  

   

  De peste 18 ani, Alesonor investeşte în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux şi, în acelaşi timp, responsabile faţă de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate şi natură.

  Alesonor a dezvoltat şi vândut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale în Bucureşti: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

  Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic şi aplică cele mai performante standarde energetice din lume. Complexul Amber Gardens a impus compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidenţial de vile din România, şi, în acelaşi timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic. 

  Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, spcialişti de vânzări, marketing şi PR, implicaţi de peste trei ani în proiectarea primei suburbii verzi din România.

  Alesonor a fost compania de pionierat care a dezvoltat primul şi singurul complex rezidenţial verde, eficient din punct de vedere energetic din România, Amber Gardens.

   

  În urma succesului vânzărilor Amber Gardens, Alesonor extinde comunitatea verde şi începe în prezent dezvoltarea unui proiect major în nordul Bucureştiului – Amber Forest, prima suburbie verde din România.

  
  

  Proiectul va cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafaţă construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului. 

  Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri şi spaţii verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti. 

   

  
  

   

 • GranVia
  GranVia
  PARTENER

  .

 • Atria Urban
  Atria Urban
  PARTENER

  .
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali