Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER STRATEGIC PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • KAUFLAND
  KAUFLAND
  PARTENER

  Cu sediul în Neckarsulm, Germania, Kaufland este o parte a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine şi peste 132.000 de angajaţi în 8 ţări.

  Compania, unul dintre cei mai mari retaileri din România, este prezentă în economia locală din 2005 prin Kaufland România.

  Primul magazin Kaufland s-a deschis în Bucureşti, iar acum Kaufland România s-a extins în toată ţara, ajungând la 142 de magazine. Suntem o companie internaţională care se concentrează pe performanţă, dinamism şi corectitudine. Aceste valori ne ghidează şi ne motivează. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienţii să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preţ, prin promovarea sustenabilităţii şi a produselor locale. Acordăm atenţie sporită dezvoltării agriculturii regionale, asigurând astfel un sortiment variat de produse autohtone, prin dezvoltarea de parteneriate oneste cu producătorii locali. Abordarea noastră e una care răspunde la nevoile clienţilor noştri, pune bazele unor relaţii durabile cu producătorii locali, partenerii şi furnizorii noştri.

   

   

 • CEC Bank
  CEC Bank
  PARTENER

  Fondata in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, CEC Bank este una din putinele banci care se pot lauda cu experienta acumulata si milioane de clienti castigati de-a lungul timpului. Banca a intrat treptat in constiinta generatiilor de romani ca fiind o institutie sigura, stabila si onesta. In cursul anului 2008, CEC a inceput  un amplu proces de rebranding si a devenit CEC Bank, o banca moderna, aliniata standardelor si practicilor europene.

  CEC Bank se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, fiind o banca comerciala universala, competitiva, care ofera clientilor produse si servicii diverse si de calitate, prin intermediulcelei mai mari retele din Romania, cu peste 1.000 de unitati teritoriale.

  Portofoliul bancar al CEC Bank este unul dintre cele mai variate de pe piata interna, clientii bancii avand acces la o gama extinsa de produse si servicii pentru persoane fizice si juridice, precum credite, inclusiv sindicalizari, operatiuni documentare, factoring, depozite, carduri, Internet Banking, Mobile Banking, s.a.

  La finalul anului trecut, CEC Bank a obtinut un profit brut de 432,97 mil. lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani. In 2019, CEC Bank a inregistrat o imbunatatire semnificativa a calitatii activelor, o dinamica foarte buna a finantarilor, avand cresteri ale portofoliului de credite in sold atat pe segmentul clientilor persoane juridice, cat si pe cel al persoanelor fizice.

  Conform misiunii declarate, CEC Bank va urmari in continuare finantarea IMM-urilor, agriculturii, precum si a celor proiecte bancabile care, prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca a fost si va fi in continuare un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se implica in sustinerea Programelor Guvernamentale. O atentie deosebita este acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

  Mai multe detalii despre CEC Bank, produsele si serviciile oferite pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

   

   

 • IMMOFINANZ
  IMMOFINANZ
  PARTENER PRINCIPAL

   

  .

 • Hidroelectrica
  Hidroelectrica
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Principalele activităţi ale societăţii constau în:

  ·        producerea de energie electrică în hidrocentrale;

  ·        vânzarea de energie electrică;

  ·        realizarea de servicii de sistem pentru Sistemul Energetic Naţional;

  ·        realizarea de servicii de gospodărire a apelor din acumulările proprii, prin furnizarea de apa brută, regularizări de debite, protecţie împotriva inundaţiilor, asigurare de debite şi alte servicii comune de gospodărire a apelor;

  ·        asigurarea navigaţiei pe fluviul Dunărea prin ecluzare;

  ·        realizarea controlului şi asigurarea atenuării undelor de viitură pentru tranzitarea debitelor catastrofale în amenajările hidroenergetice de pe râurile interioare aflate în administrarea Hidroelectrica.

   

 • Alpha Bank SILVER
  Alpha Bank SILVER
  PARTENER SILVER

  .

 • Superbet
  Superbet
  PARTENER GOLD

 • Tinmar
  Tinmar
  PARTENER BRONZE

  ,

 • EY Romania
  EY Romania
  PARTNER BRONZE
 • Patria Bank
  Patria Bank
  PARTENER BRONZE

   

  Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu prezenţă la nivel naţional, fiind dedicată creşterii gradului de bancarizare în România şi susţinerii antreprenorilor locali. Grupul Patria Bank are ca acţionar majoritar Fondul de Investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN şi SAI Patria Asset Management.

   

  www.patriabank.ro

   

 • Garanti Bank BRONZE
  Garanti Bank BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Automobile Bavaria
  Automobile Bavaria
  PARTENER SILVER

  .

 • Padurea de maine
  Padurea de maine
  PARTENER SILVER

  Ajutăm la refacerea pădurilor acolo unde suprafeţele au dificultăţi de regenerare iar proprietarii nu deţin fondurile necesare. Plantăm 1 milion de puieţi şi asigurăm îngrijirea plantaţiilor timp de şapte ani. www.padureademaine.ro.

   

 • Softvision
  Softvision
  PARTENER SILVER

  .

 • Salbac
  Salbac
  PARTENER BRONZE

  .

 • Aqua Carpatica - BRONZE
  Aqua Carpatica - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Agricola
  Agricola
  PARTENER BRONZE

   

 • Bosch
  Bosch
  PARTENER BRONZE

 • Sphera
  Sphera
  PARTENER BRONZE

  .

 • Albalact
  Albalact
  PARTENER SILVER   

 • COFACE
  COFACE
  PARTENER BRONZE

  Coface este mai mult decat un asigurator: este un consilier financiar dedicat. De peste 25 de ani in Romania, sprijinim companiile in dezvoltarea lor, fiind unicul furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurari de credit, informatii de afaceri, colectare de creante si asigurari de garantii

 • Uniqa Asigurari
  Uniqa Asigurari
  PARTENER BRONZE

  .

 • Ursus Breweries SILVER
  Ursus Breweries SILVER
  PARTENER SILVER

  .

   

 • Romgaz BRONZE
  Romgaz BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Intesa Sanpaolo Bank SILVER
  Intesa Sanpaolo Bank SILVER
  PARTENER SILVER

 • Answear SILVER
  Answear SILVER
  PARTENER SILVER
 • Bursa de Valori Bucuresti
  Bursa de Valori Bucuresti
  PARTENER STRATEGIC

 • Elco
  Elco
  PARTENER BRONZE

  .

 • Softvision
  Softvision
  PARTENER SILVER

  .

 • Terapia BRONZE
  Terapia BRONZE
  PARTENER BRONZE

Parteneri media
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali