Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER SILVER
Share event
Parteneri
 • Nusco
  Nusco
  PARTENER PRINCIPAL

  .

 • Vantage Towers Principal
  Vantage Towers Principal
  PARTENER PRINCIPAL

  .

 • Alesonor
  Alesonor
  PARTENER

  
  

   

  De peste 18 ani, Alesonor investeşte în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux şi, în acelaşi timp, responsabile faţă de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate şi natură.

  Alesonor a dezvoltat şi vândut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale în Bucureşti: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

  Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic şi aplică cele mai performante standarde energetice din lume. Complexul Amber Gardens a impus compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidenţial de vile din România, şi, în acelaşi timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic. 

  Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, spcialişti de vânzări, marketing şi PR, implicaţi de peste trei ani în proiectarea primei suburbii verzi din România.

  Alesonor a fost compania de pionierat care a dezvoltat primul şi singurul complex rezidenţial verde, eficient din punct de vedere energetic din România, Amber Gardens.

   

  În urma succesului vânzărilor Amber Gardens, Alesonor extinde comunitatea verde şi începe în prezent dezvoltarea unui proiect major în nordul Bucureştiului – Amber Forest, prima suburbie verde din România.

  
  

  Proiectul va cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafaţă construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului. 

  Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri şi spaţii verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti. 

   

  
  

   

 • HILS
  HILS
  PARTENER

  HILS Development este unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte rezidenţiale middle market din România, având deja în portofoliu 10.000 de locuinţe. Fondat în 2005, grupul HILS şi-a consolidat şi extins activitatea pe piaţa imobiliară prin construirea a 12 cartiere rezidenţiale, cu o investiţie totală de peste 700 de milioane de euro.

   

 • Iulius
  Iulius
  PARTENER

   

  .

 • Filip & Company
  Filip & Company
  PARTENER

  .

   

 • MyHive
  MyHive
  PARTENER PRINCIPAL

 • Noerr
  Noerr
  PARTENER

  Biroul Noerr din România fondat în anul 1998, dezvoltă şi oferă clienţilor soluţii viabile juridice, financiare, fiscale şi de management. De peste 20 de ani consiliem în România companii listate la bursă şi societăţi multinaţionale, afaceri de familie precum şi instituţii financiare şi investitori internaţionali. Experţii noştri se concentrează pe atragerea investiţiilor străine în România şi oferă consultanţă strategică în domeniul ajutorului de stat, financiar, juridic şi fiscal în ceea ce priveşte planificarea strategică a proiectelor de investiţie sau de extindere în România.

  În ultimii ani, echipa noastră s-a ocupat de unele dintre cele mai mari investiţii Greenfield şi proiecte de extindere a afacerilor în România.

   

 • Metawealth
  Metawealth
  PARTENER

  .

  MetaWealth este o platformă Web3 de investiţii, care oferă drepturi fracţionate în proprietăţi imobiliare ce generează venituri pasive. Prin intermediul unei noi tehnologii inovatoare numite tokenizare, MetaWealth permite utilizatorilor să investească în active imobiliare administrate complet, fără birocraţie, necesitatea gestionării activelor ori a experienţei în domeniul imobiliar.

  Echipa MetaWealth™ este formată din peste 20 de programatori cu înaltă calificare, experţi în domeniul imobiliar şi profesionişti în business, pe lângă echipa de bază de co-fondatori şi consultanţi.

  Dincolo de beneficiile financiare pentru utilizatorii săi, MetaWealth™ crede în valoarea unei educaţii financiare mai bune pentru toată lumea şi doreşte să construiască o comunitate de potenţiali investitori şi/sau oameni care vor să îşi gestioneze mai bine finanţele, construind un viitor solid. Conţinutul educaţional va fi unul dintre pilonii acestei comunităţi şi va fi actualizat în mod constant.

   

 • One United
  One United
  PARTENER

   

  .

 • STC Partners
  STC Partners
  PARTENER

  .

 • Workspace
  Workspace
  PARTENER

  .

 • Arqa
  Arqa
  PARTENER

  .

  Lansată în primăvara acestui an, ARQA reprezintă o companie de dezvoltare imobiliară, cu capital 100% românesc, realizată prin asocierea dintre fondatorul Pedro Construct, Petre Niculae şi omul de afaceri Florin Ababe. La 30 de ani de existenţă, Pedro Construct a decis să treacă la nivelul următor şi să pornească noua linie de business ARQA, brand care vine cu o schimbare de viziune şi de strategie pentru toate proiectele următoare. În următorii 5 ani, ARQA are proiectate deja aproximativ 5.000 de unităţi locative în proiecte din Bucureşti şi analizează mai multe terenuri în principalele oraşe din ţară.

   

 • Redport capital
  Redport capital
  PARTENER

  .

 • North Bucharest
  North Bucharest
  PARTENER

  .

 • Genesis Property
  Genesis Property
  PARTENER

 • NHOOD
  NHOOD
  PARTENER SILVER

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali