Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SILVER Partener Inovatie PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SUPORT
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF DIGITAL SUMMIT, evenimentul care reuneşte an de an cei mai importanţi lideri ai industriei de telecom şi hi-tech din România, va pune în prim plan în ediţia din acest an rolul pe care multitudinea de promisiuni oferite de inteligenţa artificială (AI) ar putea să contribuie, în mod real, la digitalizarea României şi la rezolvarea unor vechi probleme, precum birocraţia sau slaba utilizare a tehnologiei şi de către mediul public şi de către cel privat. Dacă AI este sau poate fi parte a răspunsului la aceste probleme, este un subiect care va fi dezbătut în cadrul ediţiei.

 

O altă zonă cheie a conferinţei este dedicată sectorului telecomunicaţiilor, în condiţiile în care rapoarte oficiale ale Comisiei Europene arată că România a devenit dintr-un campion al implementării 5G una dintre ţările codaşe în cadrul Uniunii. Ce fel de piaţă de telecom şi cu câţi competitori va mai avea România în cinci ani de zile fără nicio schimbare a actualului cadru de reglementare este un subiect care va fi abordat în ediţia din acest an.

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Care sunt industriile care ar putea beneficia cel mai mult de implementarea inteligenţei artificiale?

Se foloseşte sectorul public de inovaţia generată de start-up-urile tech?

Digitalizare vs. dosarul cu şină – ce spune statul că face şi care este realitatea?

Câţi operatori de telecom îşi mai doreşte statul român pe piaţă?

De ce România nu mai este între campionii europeani la implementarea tehnologiei 5G?

Care va fi impactul fondurilor din PNRR în eforturile de digitalizare ale statului, palpabile pentru companii şi cetăţeni?

Reglementări în era AI: până unde pot merge companiile cu adopţia AI şi procesarea datelor clienţilor cu ajutorul inteligenţei artificiale?

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali