Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT
Share event
Parteneri
 • ENGIE Romania
  ENGIE Romania
  PARTENER GOLD

   

 • E-INFRA
  E-INFRA
  PARTENER GOLD

   

  .

 • Ijdelea & Asociatii GOLD
  Ijdelea & Asociatii GOLD
  PARTENER GOLD

  .

 • BCR
  BCR
  PARTENER SILVER

 • MOL
  MOL
  PARTENER SILVER

  MOL România este o subsidiară a Grupului MOL, o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Compania are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume, şi peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi. Cu operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări, Grupul MOL controlează 4 rafinării şi două unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania deţine o reţea de peste 2000 de staţii de alimentare în 10 ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care peste 200 în România. Aşa cum a stabilit în strategia sa pe termen lung “Grupul MOL 2030”, compania îşi va consolida poziţia de lider regional în domeniile considerate cheie pentru modelul său de afaceri. Extinde activitatea sa în domeniul produselor chimice în ECE şi prin transformarea operaţiunilor “tradiţionale” de vânzare de carburanţi are în plan să devină lider de piaţă pe zona serviciilor de mobilitate adresate consumatorilor finali. MOL are ca ţintă să îşi majoreze cota pe piaţa carburanţilor în ECE la 25-30%, de la nivelul actual de peste 20%, şi să se situeze între primele 25% dintre companiile din domeniu, în funcţie de profitabilitatea staţiilor.

 • OMV PETROM SILVER
  OMV PETROM SILVER
  PARTENER SILVER

   

 • Hidroelectrica SILVER
  Hidroelectrica SILVER
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Misiunea companiei este de a crea valoare prin producerea şi comercializarea energiei electrice în hidrocentrale, într-o manieră responsabilă faţă de comunitate şi mediu, în condiţii de calitate şi performanţă.

 • Electrica SILVER
  Electrica SILVER
  PARTENER SILVER

  Cu o experienţă de peste 120 de ani pe piaţa de energie electrică şi cu un portofoliu de aproximativ 3,5 milioane de clienţi, Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, este unul dintre cei mai importanţi furnizori integraţi de energie electrică, gaze naturale şi servicii din România. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra.  

   

 • Electrica Furnizare
  Electrica Furnizare
  PARTENER SILVER

  .

 • WIREN
  WIREN
  PARTENER SILVER

  Wiren este unul dintre cei mai mari integratori de energie fotovoltaică din România, oferind de peste 10 ani proiecte la cheie pentru IMM-uri, sectorul industrial şi parcuri fotovoltaice. Cu birouri în Bucureşti, Cluj şi Arad şi o echipă de peste 60 de profesionişti, echipa Wiren deţine resursele şi capacitatea de a implementa soluţii personalizate complexe, la nivel de excepţie: de la expertiză, la tehnologie de ultimă generaţie, personal calificat dedicat şi procese de lucru bine definite.
   
  Evoluţia Wiren a fost marcată recent la Gala CIJ Awards 2023 cu premiul pentru Best Sustainable Photovoltaics Systems Provider of the Year (Cel mai bun furnizor sustenabil de sisteme fotovoltaice al anului) – o recunoaştere care ne motivează să perpetuăm valorile Wiren şi să ne depăşim tot mai mult standardele.
   
 • Tinmar- SILVER
  Tinmar- SILVER
  PARTENER SILVER

  ,

 • Photomate
  Photomate
  PARTENER SILVER

 • Filip & Company BRONZE
  Filip & Company BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • Horvath & Partners BRONZE
  Horvath & Partners BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Marsh
  Marsh
  PARTENER BRONZE

  Marsh este liderul global în brokeraj de asigurări şi consultanţă de risc. Cu peste 45.000 de colegi în 130 de ţări, Marsh sprijină companiile şi persoanele fizice cu soluţii fundamentate pe analiza datelor pentru diminuarea riscurilor şi cu servicii de consultanţă de risc. Marsh este o companie Marsh McLennan (NYSE: MMC), cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanţă în risc, strategie şi resurse umane. Cu venituri anuale de peste 23 miliarde USD, Marsh McLennan sprijină clienţii să evolueze în contextul dinamic şi complex prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează: Marsh, Guy Carpenter, Mercer şi Oliver Wyman. Pentru mai multe informaţii vizitaţi marshmclennan.com, sau urmăriţi-ne pe LinkedIn şi X.

   

   

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen bronze
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen bronze
  PARTENER BRONZE

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieţei de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală integrate companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocaţii NNDKP au oferit asistenţă juridică şi reprezentare în tranzacţii şi proiecte reper pentru evoluţia comunităţii de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, care au implicat companii internaţionale şi naţionale, dar şi antreprenori locali.

  Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. În România, NNDKP are birouri în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

  Una dintre priorităţile NNDKP este de a veni în sprijini mediul de business din România prin oferirea de platforme de informare şi dezbatere. prin initiative precum:

  -       NNDKP CELF, Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale

  -       NNDKP Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice şi fiscale în domeniul eticii de business şi al conformităţii

  NNDKP este cea mai premiată casă de avocatură din România de către reputatul ghid internaţional Chambers and Partners, fiind desemnată de 6 ori „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor de excelenţă Chambers Europe. De asemenea, NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către principalele ghiduri internaţionale ale industriei - Chambers and Partners, The Legal 500 şi IFLR1000.

  Detalii despre NNDKP, experienţa echipei şi serviciile oferite sunt disponibile la www.nndkp.ro

 • Nuclearelectrica
  Nuclearelectrica
  PARTENER BRONZE

 • KINSTELLAR BRONZE
  KINSTELLAR BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Parapet
  Parapet
  PARTENER BRONZE

  PARAPET este o companie românească de construcţii în sectoarele de energie regenerabilă şi de siguranţă rutieră, cu sedii la Cluj-Napoca şi Nurnberg. Are un portofoliu de peste 250 de parcuri fotovoltaice şi de centrale electrice mixte, fotovoltaice - eoliene - cu stocare, construite “la cheie” sau în diferite stadii ale proiectului, în 15 ţări din Europa. Compania oferă servicii din categoria light EPC şi EPC şi deţine o flotă extinsă de utilaje, destinate celor două sectoare în care activează. Structura organizaţională a Parapet cuprinde departamente interne dedicate fiecărei etape de construcţie a unui parc fotovoltaic sau hibrid.

   

 • Valorem
  Valorem
  PARTENER BRONZE

  .

 • CMS BRONZE
  CMS BRONZE
  PARTENER BRONZE

  Înfiinţată în anul 1999, CMS este o organizaţie integrată, multi-jurisdicţională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanţă juridică şi fiscală. Cu peste 80 de birouri în peste 45 de ţări din întreaga lume şi peste 5.800 de avocaţi, CMS are o experienţă îndelungată atât în domeniul consultanţei în jurisdicţiile sale locale, cât şi internaţionale. Având în portofoliu mari companii multinaţionale cât şi companii cu capital mediu şi start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistenţă juridică strategică şi parteneriat pe termen lung pentru a menţine fiecare client în poziţia de lider al domeniului în care acesta activează.
  Firmele membre CMS oferă o gamă largă de experenţă în 19 domenii de practică şi sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni şi achiziţii, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate şi ştiinţe medicale, tehnologie, media, telecomunicaţii (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurenţă & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar şi construcţii.
  CMS activează în România de peste 20 de ani, biroul din Bucureşti fiind printre cele mai mari firme internaţionale de avocatură din România. Echipa locală CMS are în componenţă peste 65 avocaţi şi consultanţi fiscali ce oferă o gamă completă de servicii juridice şi fiscale. Aceasta include atât avocaţi români cât şi străini şi gestionează unele dintre cele mai mari şi complexe tranzacţii şi proiecte din România.
  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi cms.law.
   
 • Lubexpert BRONZE
  Lubexpert BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

  Lubexpert este importator şi distribuitor autorizat ExxonMobil pentru lubrifianţii săi pe pieţele din România, Ungaria şi Slovacia.
  Lubexpert distribuie produse de înaltă calitate sub marca Mobil - lubrifianţi pentru motoare şi transmisii pentru automobile şi camioane, lubrifianţi pentru diverse aplicaţii industriale, unsori, lichide de frână, antigel şi alte produse speciale.
  De asemenea, oferă asistenţă tehnică completă înainte şi după vânzare. Echipa Lubexpert este special pregătită pentru a oferi servicii de consultanţă legate de lubrifianţii produşi de ExxonMobil şi de utilizarea lor în diverse aplicaţii. Departamentul tehnic, în colaborare cu Mobil Serv, oferă la cerere servicii de monitorizare tehnică, atât pentru produsele vândute, cât şi pentru echipamentele şi instalaţiile partenerilor companiei.
   
 • Simtel
  Simtel
  PARTENER BRONZE

  .

 • Photon Energy
  Photon Energy
  PARTENER BRONZE

  Photon Energy offers complete solar power and clean energy solutions to help everyone benefit from the transition to renewables. With over 15 years of industry experience, Photon Energy’s work ranges from the development, construction and operation of PV power plants to localised energy trading and flexibility programs. Photon Energy is also an independent power producer: its global portfolio of PV power plants currently includes 98 installations with a total capacity of over 130 MWp. As part of Photon Energy Group, Photon Energy is committed to a shared vision of a world where energy and water are clean, safe and accessible to all.

   

 • MET
  MET
  PARTENER BRONZE

  MET România este unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de servicii integrate în domeniul energetic, cu operaţiuni pe pieţele gazelor naturale şi energiei electrice, care includ activităţi de furnizare, consultanţă, servicii de echilibrare şi producţie de energie din surse regenerabile. Compania are o experienţă de peste 14 ani pe piaţa locală şi este parte din MET Group, cu sediul central în Elveţia şi prezenţă în 15 ţări, 30 de pieţe naţionale de gaze naturale şi în 22 de centre internaţionale de tranzacţionare.

   

 • Schneider
  Schneider
  PARTENER BRONZE

  .

 • Bulboaca & Asociatii
  Bulboaca & Asociatii
  PARTNER BRONZE

  Bulboacă & Asociaţii SPARL este in principal un Legal Powehouse în Finance&Banking şi Corporate M&A.
  Înfiinţată ca urmare a unui spin-off al biroului din Bucureşti al unei firme Magic Circle, Bulboacă şi Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piaţa avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiţii si cu experienţă preponderentă în finanţări & restructurări, fuziuni & achiziţii, insolvenţe & litigii şi dreptul muncii. Bulboacă şi Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile şi solicitante tranzacţii sau speţe, adeseori foarte greu de realizat sau soluţionat, unde stăruinţa, pasiunea şi determinarea avocaţilor, alături de know-how-ul juridic şi de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanţă instituţiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acţionarilor cu privire la situaţii esenţialmente critice. Când clienţii Bulboacă & Asociaţii întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experienţa avocaţilor firmei arată că şi atunci există şanse reale pentru a se face o tranzacţie sau pentru a se soluţiona o speţă.
   
 • Renovatio Trading
  Renovatio Trading
  PARTNER BRONZE

 • ACUE
  ACUE
  PARTENER BRONZE

  ,

 • PNE
  PNE
  PARTENER BRONZE

  Grupul PNE, care activează la nivel internaţional, cu mărcile PNE şi WKN, este unul dintre cei mai experimentaţi dezvoltatori de proiecte de parcuri eoliene onshore şi offshore. Pe această bază de succes, a continuat să se dezvolte în continuare ca „Furnizor de soluţii energetice curate”. De la investigarea iniţială a amplasamentului şi implementarea procedurilor de aprobare, la finanţare şi construcţie la cheie, până la operare şi retehnologizare la finalul perioadei, gama de servicii acoperă toate fazele de planificare şi operare a proiectului. Pe lângă energia eoliană, energia fotovoltaică, stocarea, serviciile şi furnizarea de energie electrică curată fac parte din oferta noastră. De asemenea, suntem implicaţi în dezvoltarea de soluţii power-to-X, cu accent pe hidrogen. Această extindere a domeniilor noastre de activitate este însoţită, de asemenea, de o extindere regională a activităţilor noastre. Peste 450 de angajaţi din ţări de pe patru continente lucrează cu pasiune în fiecare zi pentru a fi cu un pas mai aproape de viziunea unei aprovizionări cu energie sută la sută din energii regenerabile. Pentru o producţie de energie curată şi durabilă - acum şi în viitor

   

   

 • Eurowind Energy
  Eurowind Energy
  PARTENER BRONZE

  ,

 • EATON
  EATON
  PARTENER SILVER

 • Evergent BRONZE
  Evergent BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • ProCredit Bank
  ProCredit Bank
  PARTENER BRONZE

  ProCredit Bank este o bancă comercială digitală, orientată către dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii. Singura bancă din ţară cu acţionariat 100% german, ProCredit Bank operează ca bancă verde, care prioritizează doi piloni importanţi pentru societate, cel financiar şi cel de mediu.

  În cei 20 de ani de activitate pe piaţă locală, ProCredit Bank a finanţat şi promovat activ investiţiile în eficienţa energetică şi în energie regenerabilă, cât şi în alte măsuri prietenoase cu mediul, precum agricultura sustenabilă.

  Banca este pionier în oferirea de credite verzi şi soluţii de dezvoltare durabilă, încă din 2014, în prezent peste 22% din portofoliul IMM fiind reprezentat de credite verzi. Printre destinaţiile acestora se numără proiecte care stau la baza activităţii de business din diverse sectoare, precum eficientizarea energetică a proceselor de producţie sau a spaţiilor în care companiile îşi desfăşoară activitatea.

  ProCredit Bank finanţează companiile cu modele de business sustenabile, fiecare client trecând printr-un proces de evaluare a impactului pe care îl are asupra mediului si la nivel social. Dincolo de analiza bonităţii financiare, ProCredit Bank se asigură că fiecare client creditat are un impact echilibrat sau pozitiv asupra mediului.

  Totodată, banca furnizează servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă, descurajând astfel îndatorarea excesivă a clienţilor

   

 • Retele Electrice
  Retele Electrice
  PARTENER BRONZE

  ,

 • AXIONET
  AXIONET
  PARTENER BRONZE

  ,

 • ADREM
  ADREM
  PARTENER BRONZE

  ,

 • Alive Capital
  Alive Capital
  PARTENER BRONZE

  Alive Capital este o societate românească înfiinţată în 2013, de profesionişti cu decenii de experienţă acumulată în domeniul energiei. Scopul iniţial a fost acela de a furniza servicii de management integrate producătorilor de energie regenerabilă din România. Dezvoltarea companiei şi aplicarea unei strategii coerente privind oferta de servicii oferite la standarde înalte, a condus la completarea activităţilor desfăşurate, cu obţinerea licenţei de furnizare a energiei electrice în anul 2016, a licenţei de producere a energiei electrice în anul 2021, autorizarea dispeceratului local DLC Alive Capital în anul 2020 şi realizarea unei agregări comerciale pentru clienţii săi.

 • Bento
  Bento
  PARTENER BRONZE

  Bento (2B Intelligent Soft S.A.) este o companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi Cloud. De-a lungul celor peste 20 ani de experienţă, Bento a dezvoltat şi implementat proiecte complexe cu aplicabilitate în industrii multiple pentru companii multinaţionale din România, SUA şi Elveţia. Mizând pe experienţa acumulată în optimizarea şi automatizarea proceselor operaţionale, compania a dezvoltat de-a lungul anilor propriile produse software, precum soluţiile, Bento Field Service Management, Bento Mobile Device Management, Bento Grânar şi Bento Smart Metering. De asemenea, Bento este un partener regional recunoscut pentru furnizori de renume, precum Microsoft, HPE şi CISCO.

 • Romgaz BRONZE
  Romgaz BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Transelectrica
  Transelectrica
  PARTNER BRONZE

   

   

 • EnergoBit
  EnergoBit
  PARTENER BRONZE

   

 • CEZ Romania
  CEZ Romania
  PARTENER BRONZE

 • Bondoc & Asociaţii BRONZE
  Bondoc & Asociaţii BRONZE
  PARTENER BRONZE

  Bondoc şi Asociaţii SCA este o firmă românească de avocatură de nivel de top, care acoperă întregul spectru de servicii juridice.

  Echipa noastră este alcătuită din avocaţi cu o experienţă vastă şi cu o cunoaştere detaliată a pieţei din România şi a aspectelor specifice de reglementare, precum şi a mediului economic local. Marea majoritate a membrilor echipei noastre a beneficiat şi de pregătire în diferite jurisdicţii occidentale.

  Dispunând de o experienţă practică ce depăşeşte graniţele naţionale, avocaţii noştri s-au specializat în furnizarea unor servicii integrate de consultanţă cu privire la practic toate aspectele activităţii juridice asociate unor tranzacţii transfrontaliere complexe, precum şi unor proiecte la nivel naţional. În ultimii trei ani, am fost implicaţi în multe dintre cele mai mari şi complexe tranzacţii de pe piaţa românească.

  Informaţii esenţiale:

  • Avem un număr de aproximativ 40 de avocaţi (incluzând 9 parteneri).Deţinem un loc de top din România, inclusiv în ceea ce priveşte mărimea echipei. Suntem una dintre foarte puţinele firme româneşti de avocatură care înregistrează o creştere pe piaţă.

  Printre principalele domenii de specializare se numără:

  Drept financiar-bancar/ Pieţe de capital/ Drept comercial/ Dreptul concurenţei/ Drept societar / Fuziuni & achiziţii/ Protecţia datelor/ Dreptul muncii/ Energie & resurse naturale/  Dreptul mediului & aspecte de reglementare/ Drept medical şi farmaceutic & servicii medicale/ Asigurări şi pensii private/ Proprietate intelectuală/ Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor/ Litigii & arbitraj/ Mass-media, divertisment & publicitate/ Achiziţii publice & PPP/ Drept imobiliar & construcţii/ Restructurare & lichidare societară/ Ajutoare de stat & fonduri structurale europene/ Infracţionalitate economico-financiară / Investigaţii & aspecte de conformitate

 • EON BRONZE
  EON BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .
 • SKELA
  SKELA
  PARTENER BRONZE

  .
 • Restart Energy
  Restart Energy
  PARTENER
 • JW MARRIOTT BUCHAREST
  JW MARRIOTT BUCHAREST
  PARTENER SUPORT

 • Safety Coffee
  Safety Coffee
  PARTENER SUPORT

  .

 • BPT Traduceri
  BPT Traduceri
  PARTENER SUPORT
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali