Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER
Share event
Parteneri
 • ING BANK GOLD
  ING BANK GOLD
  PARTENER GOLD

  .

  ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare şi de management al activelor pentru clienţi individuali, companii şi instituţii din peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia şi Australia.

  ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deţinând o poziţie solidă pe piaţa locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nişă, de Corporate şi Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, prin creştere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi.
  ING Bank România funcţionează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienţi prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate şi Retail Banking.
   
 • MASTERCARD Special
  MASTERCARD Special
  SPECIAL PARTNER

   

  .

 • Vodafone
  Vodafone
  PARTENER BRONZE

 • Vantage Towers GOLD
  Vantage Towers GOLD
  PARTENER GOLD

  .

 • Orange
  Orange
  PARTENER GOLD

 • Visa
  Visa
  PARTENER GOLD

  .

 • Bitdefender
  Bitdefender
  PARTENER

  .

 • Telekom - SILVER
  Telekom - SILVER
  PARTENER SILVER

 • Filip & Company BRONZE
  Filip & Company BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • Inform
  Inform
  PARTENER BRONZE

  INFORM este membru al AUSTRIACARD HOLDINGS, grup austriac de IT de înaltă tehnologie specializat în securitate hardware încorporată, cu peste 1.300 de angajaţi şi prezenţă internaţională în trei divizii, AUSTRIACARD, INFORM şi NAUTILUS, ce operează  în domeniile securităţii digitale, managementul informaţiei şi IoT, cu o cifră de afaceri totală de 135 de milioane EUR în 2019. Pentru informaţii detaliate, puteţi vizita site-ul www.informlykos.com .

   

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen bronze
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen bronze
  PARTENER BRONZE

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieţei de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală integrate companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocaţii NNDKP au oferit asistenţă juridică şi reprezentare în tranzacţii şi proiecte reper pentru evoluţia comunităţii de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, care au implicat companii internaţionale şi naţionale, dar şi antreprenori locali.

  Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. În România, NNDKP are birouri în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

  Una dintre priorităţile NNDKP este de a veni în sprijini mediul de business din România prin oferirea de platforme de informare şi dezbatere. prin initiative precum:

  -       NNDKP CELF, Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale

  -       NNDKP Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice şi fiscale în domeniul eticii de business şi al conformităţii

  NNDKP este cea mai premiată casă de avocatură din România de către reputatul ghid internaţional Chambers and Partners, fiind desemnată de 6 ori „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor de excelenţă Chambers Europe. De asemenea, NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către principalele ghiduri internaţionale ale industriei - Chambers and Partners, The Legal 500 şi IFLR1000.

  Detalii despre NNDKP, experienţa echipei şi serviciile oferite sunt disponibile la www.nndkp.ro

 • Bondoc & Asociaţii BRONZE
  Bondoc & Asociaţii BRONZE
  PARTENER BRONZE

  Bondoc şi Asociaţii SCA este o firmă românească de avocatură de nivel de top, care acoperă întregul spectru de servicii juridice.

  Echipa noastră este alcătuită din avocaţi cu o experienţă vastă şi cu o cunoaştere detaliată a pieţei din România şi a aspectelor specifice de reglementare, precum şi a mediului economic local. Marea majoritate a membrilor echipei noastre a beneficiat şi de pregătire în diferite jurisdicţii occidentale.

  Dispunând de o experienţă practică ce depăşeşte graniţele naţionale, avocaţii noştri s-au specializat în furnizarea unor servicii integrate de consultanţă cu privire la practic toate aspectele activităţii juridice asociate unor tranzacţii transfrontaliere complexe, precum şi unor proiecte la nivel naţional. În ultimii trei ani, am fost implicaţi în multe dintre cele mai mari şi complexe tranzacţii de pe piaţa românească.

  Informaţii esenţiale:

  • Avem un număr de aproximativ 40 de avocaţi (incluzând 9 parteneri).Deţinem un loc de top din România, inclusiv în ceea ce priveşte mărimea echipei. Suntem una dintre foarte puţinele firme româneşti de avocatură care înregistrează o creştere pe piaţă.

  Printre principalele domenii de specializare se numără:

  Drept financiar-bancar/ Pieţe de capital/ Drept comercial/ Dreptul concurenţei/ Drept societar / Fuziuni & achiziţii/ Protecţia datelor/ Dreptul muncii/ Energie & resurse naturale/  Dreptul mediului & aspecte de reglementare/ Drept medical şi farmaceutic & servicii medicale/ Asigurări şi pensii private/ Proprietate intelectuală/ Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor/ Litigii & arbitraj/ Mass-media, divertisment & publicitate/ Achiziţii publice & PPP/ Drept imobiliar & construcţii/ Restructurare & lichidare societară/ Ajutoare de stat & fonduri structurale europene/ Infracţionalitate economico-financiară / Investigaţii & aspecte de conformitate

 • Arobs
  Arobs
  PARTENER BRONZE

  .

 • Corporate Intell
  Corporate Intell
  PARTENER SILVER

 • S&T
  S&T
  PARTENER BRONZE

 • Ericsson
  Ericsson
  PARTENER SILVER

 • Five elements digital
  Five elements digital
  PARTENER BRONZE

  .

 • Trans Sped BRONZE
  Trans Sped BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Selfpay
  Selfpay
  PARTENER SILVER

 • TikTok
  TikTok
  PARTENER SILVER

 • Capex
  Capex
  PARTENER BRONZE

 • Codecool
  Codecool
  PARTENER BRONZE

 • EATON
  EATON
  PARTENER SILVER

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali