Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
SPECIAL PARTNER Partener Inovatie PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER GOLD PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • MASTERCARD Special
  MASTERCARD Special
  SPECIAL PARTNER

   

  .

 • VISA Partener Inovatie
  VISA Partener Inovatie
  Partener Inovatie

  .

 • CEC Bank GOLD
  CEC Bank GOLD
  PARTENER GOLD

  Fondata in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, CEC Bank este una din putinele banci care se pot lauda cu experienta acumulata si milioane de clienti castigati de-a lungul timpului. Banca a intrat treptat in constiinta generatiilor de romani ca fiind o institutie sigura, stabila si onesta. In cursul anului 2008, CEC a inceput  un amplu proces de rebranding si a devenit CEC Bank, o banca moderna, aliniata standardelor si practicilor europene.

  CEC Bank se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, fiind o banca comerciala universala, competitiva, care ofera clientilor produse si servicii diverse si de calitate, prin intermediulcelei mai mari retele din Romania, cu peste 1.000 de unitati teritoriale.

  Portofoliul bancar al CEC Bank este unul dintre cele mai variate de pe piata interna, clientii bancii avand acces la o gama extinsa de produse si servicii pentru persoane fizice si juridice, precum credite, inclusiv sindicalizari, operatiuni documentare, factoring, depozite, carduri, Internet Banking, Mobile Banking, s.a.

  La finalul anului trecut, CEC Bank a obtinut un profit brut de 432,97 mil. lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani. In 2019, CEC Bank a inregistrat o imbunatatire semnificativa a calitatii activelor, o dinamica foarte buna a finantarilor, avand cresteri ale portofoliului de credite in sold atat pe segmentul clientilor persoane juridice, cat si pe cel al persoanelor fizice.

  Conform misiunii declarate, CEC Bank va urmari in continuare finantarea IMM-urilor, agriculturii, precum si a celor proiecte bancabile care, prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca a fost si va fi in continuare un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se implica in sustinerea Programelor Guvernamentale. O atentie deosebita este acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

  Mai multe detalii despre CEC Bank, produsele si serviciile oferite pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

   

   

 • ING BANK GOLD
  ING BANK GOLD
  PARTENER GOLD

  .

  ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare şi de management al activelor pentru clienţi individuali, companii şi instituţii din peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia şi Australia.

  ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deţinând o poziţie solidă pe piaţa locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nişă, de Corporate şi Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, prin creştere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi.
  ING Bank România funcţionează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienţi prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate şi Retail Banking.
   
 • Credit Europe Bank
  Credit Europe Bank
  PARTENER SILVER

  .

 • BREC
  BREC
  PARTENER

  .

 • Intesa Sanpaolo Bank SILVER
  Intesa Sanpaolo Bank SILVER
  PARTENER SILVER

 • EUROINS
  EUROINS
  PARTENER SILVER

  .

  .

 • Allianz Tiriac
  Allianz Tiriac
  PARTENER SILVER

 • TBI BANK
  TBI BANK
  PARTENER GOLD

  .

  .

 • Filip & Company BRONZE
  Filip & Company BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • First Bank BRONZE
  First Bank BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

  First Bank oferă o gamă largă de produse şi servicii financiare clienţilor persoane fizice, persoane juridice şi întreprinderi mici şi mijlocii.  Compania este detinuta de fondul de investitii american JC Flowers, are sediul la Bucureşti şi operează prin intermediul a 52 de sucursale, având peste 130.000 de clienţi activi.

   

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  PARTENER PRINCIPAL

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieţei de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală integrate companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocaţii NNDKP au oferit asistenţă juridică şi reprezentare în tranzacţii şi proiecte reper pentru evoluţia comunităţii de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, care au implicat companii internaţionale şi naţionale, dar şi antreprenori locali.

  Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. În România, NNDKP are birouri în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

  Una dintre priorităţile NNDKP este de a veni în sprijini mediul de business din România prin oferirea de platforme de informare şi dezbatere. prin initiative precum:

  -       NNDKP CELF, Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale

  -       NNDKP Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice şi fiscale în domeniul eticii de business şi al conformităţii

  NNDKP este cea mai premiată casă de avocatură din România de către reputatul ghid internaţional Chambers and Partners, fiind desemnată de 6 ori „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor de excelenţă Chambers Europe. De asemenea, NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către principalele ghiduri internaţionale ale industriei - Chambers and Partners, The Legal 500 şi IFLR1000.

  Detalii despre NNDKP, experienţa echipei şi serviciile oferite sunt disponibile la www.nndkp.ro

 • Alpha Bank Bronze
  Alpha Bank Bronze
  PARTENER BRONZE

  .

 • Trans Sped BRONZE
  Trans Sped BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Garanti BBVA
  Garanti BBVA
  PARTENER BRONZE

 • FNGCIMM
  FNGCIMM
  PARTENER BRONZE

  “Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii este cea mai reprezentativă instituţie financiară nebancară, cu capital de risc, înfiinţată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanţare. De peste 21 de ani, FNGCIMM SA - IFN creează punţi de legatură între sistemul bancar şi IMM-uri, sprijinind sectoarele şi antreprenorii din toată ţara în identificarea de soluţii optime care să asigure accesul facil la creditele bancare, susţinute prin garanţii financiare şi ajutoare de stat. În baza parteneriatului activ dintre Guvernul României, Ministerul Finanţelor şi a întregului sistem financiar – bancar, FNGCIMM SA - IFN implementează programe guvernamentale şi produse de garantare cu rol cheie în susţinerea economiei, şi în special a IMM-urilor.„

   

   

 • EximBank Romania
  EximBank Romania
  PARTENER BRONZE

  EximBank, instituţie specializată ce se implică activ de 30 de ani în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc, este una dintre băncile de top din România şi una dintre cele mai valoroase companii româneşti. Instrumentele sale financiare sunt dedicate exclusiv segmentului corporate şi pot fi accesate în condiţii avantajoase de orice tip de societate comercială. În ianuarie 2020, EximBank a finalizat achiziţia Băncii Româneşti, moment ce a marcat integrarea acesteia în Grupul EximBank. Banca Românească este o bancă universală ce oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia prin intermediul reţelei sale teritoriale de 83 de sucursale şi agenţii. Alături de cele două bănci, din grupul EximBank face parte şi Compania de Asigurări - Reasigurări Exim România (EximAsig), specializată în asigurarea riscurilor financiare, de export şi comerciale interne.

   

 • PeliPartners
  PeliPartners
  PARTENER BRONZE

   

   

   

 • Groupama Asigurari
  Groupama Asigurari
  PARTENER BRONZE

  Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

   

 • UNSAR BRONZE
  UNSAR BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

  .

 • ISF
  ISF
  PARTENER BRONZE

  .

  .

 • Valorem
  Valorem
  PARTENER BRONZE

  .

 • Life is Hard BRONZE
  Life is Hard BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • VISTA BANK
  VISTA BANK
  PARTENER BRONZE

  .

  .

 • CITR BRONZE
  CITR BRONZE
  PARTENER BRONZE

  CITR este liderul pieţei de insolvenţă din România. Cu o experienţă de aproape 20 de ani, societatea a fost fondată cu obiectivul însănătoşirii companiilor în dificultate şi a reintegrării acestora în circuitul economic, prin mecanisme inovatoare de reorganizare.

  CITR este aproape de clienţi prin cele zece birouri din toată ţara şi un birou în Cipru, oferă soluţii personalizate prin cei peste 150 de specialişti din echipele pluridisciplinare de caz şi susţine antreprenorii în dificultate cu expertiză complexă, dobândită în urma gestionării a peste 950 de proiecte din toate domeniile de business. În plus, gestionează cea mai complexă platformă de vânzări în insolvenţă, sales.citr.ro.

  CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic.

   

 • OMNIASIG BRONZE
  OMNIASIG BRONZE
  PARTENER BRONZE

  OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari, mai solide si mai stabile financiar companii de asigurări din România.

  OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari, mai solide si mai stabile financiar companii de asigurări din România. Prezentă pe piaţă de mai bine de 20 de ani, OMNIASIG are, la ora actuală, peste 1.300 de angajaţi, o reţea teritorială de peste 120 de locaţii la nivel naţional şi oferă peste 100 de produse din toate categoriile de asigurări generale. Compania beneficiază de know-how-ul Vienna Insurance Group, grupul lider pe piaţa asigurărilor din Europa Centrală şi de Est, cu o istorie de 190 de ani. 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali