Conferinţe
Parteneri
 • Garanti BBVA PLATINUM
  Garanti BBVA PLATINUM
  PARTENER PLATINUM

 • OSCAR DOWNSTREAM PLATINUM
  OSCAR DOWNSTREAM PLATINUM
  PARTENER PLATINUM

  “Cu o istorie de peste 22 de ani, OSCAR Downstream este cea mai mare companie independentă de distribuţie a carburantului din România, aflată în top 5 jucători, cu capital 100% românesc, acoperire la nivel naţional şi un portofoliu de peste 5.000 de clienţi din industrii cheie, precum transport, construcţii, industrie sau agricultură.

   

  OSCAR Downstream face parte din grupul antreprenorial românesc Alfa Group, fondat de Alin Niculae.”

   

 • Vodafone Platinum
  Vodafone Platinum
  PARTENER SILVER

 • Philip Morris România GOLD
  Philip Morris România GOLD
  PARTENER GOLD

 • KAUFLAND GOLD
  KAUFLAND GOLD
  PARTENER GOLD

  Cu sediul în Neckarsulm, Germania, Kaufland este o parte a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine şi peste 132.000 de angajaţi în 8 ţări.

  Compania, unul dintre cei mai mari retaileri din România, este prezentă în economia locală din 2005 prin Kaufland România.

  Primul magazin Kaufland s-a deschis în Bucureşti, iar acum Kaufland România s-a extins în toată ţara, ajungând la 142 de magazine. Suntem o companie internaţională care se concentrează pe performanţă, dinamism şi corectitudine. Aceste valori ne ghidează şi ne motivează. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienţii să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preţ, prin promovarea sustenabilităţii şi a produselor locale. Acordăm atenţie sporită dezvoltării agriculturii regionale, asigurând astfel un sortiment variat de produse autohtone, prin dezvoltarea de parteneriate oneste cu producătorii locali. Abordarea noastră e una care răspunde la nevoile clienţilor noştri, pune bazele unor relaţii durabile cu producătorii locali, partenerii şi furnizorii noştri.

   

   

 • Alexandrion Group
  Alexandrion Group
  PARTENER BRONZE

  Grupul Alexandrion este o combinaţie de istorie, tradiţie, experienţă şi pasiune, care datează din 1789. Ca producător de băuturi spirtoase, vinuri şi creator de branduri, Alexandrion Group deţine una dintre cele mai mari distilerii din sud-estul Europei - Distileria Alexandrion - precum şi podgorii şi o cramă în România. Aceasta este cel mai nou membru al Group-ului, The Iconic Estate, care exportă vinurile sale de excepţie în peste 40 de ţări la ora actuală. Cu planul anunţat pentru o Distileria Alexandrion de ultimă generaţie din New York, Grupul se transformă într-un producător global de băuturi spirtoase şi vinuri. Grupul are în prezent birouri şi filiale în România, SUA, Cipru, Marea Britanie, Grecia şi Brazilia. Pe lângă băuturi spirtoase şi vinuri, Grupul este activ şi în turism.

  Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Zolmyr, Afinată, Vişinată şi Caisată SABER Elyzia, SABER Elyzia Fructe de Pădure, SABER Elyzia Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România

 • BAT SILVER
  BAT SILVER
  PARTENER SILVER

  BAT este unul dintre cei mai mari angajatori, cu impact puternic in economie si pe piata locala a muncii; este una dintre cele mai mari companii globale si cel mai mare jucator de pe piata locala a tutunului.

  BAT are peste 3.000 de angajati in Romania, la sediul central si la fabrica de la Ploiesti, a doua cea mai mare fabrica din Europa a grupului si genereaza indirect alte peste 30.000 de joburi, prin lantul de distributie si aprovizionare.

  BAT este unul dintre cei mai mari angajatori, cu impact puternic in economie si pe piata locala a muncii; este una dintre cele mai mari companii globale si cel mai mare jucator de pe piata locala a tutunului.

  BAT are peste 3.000 de angajati in Romania, la sediul central si la fabrica de la Ploiesti, a doua cea mai mare fabrica din Europa a grupului si genereaza indirect alte peste 30.000 de joburi, prin lantul de distributie si aprovizionare.

  Si aceasta piata se transforma accelerat, iar BAT are o strategie pentru A Better Tomorrow™ - un viitor mai bun, in care angajatii au un rol esential.

 • Computer Land Romania SILVER
  Computer Land Romania SILVER
  PARTENER SILVER
 • Electrica SILVER
  Electrica SILVER
  PARTENER SILVER

  Cu o experienţă de peste 120 de ani pe piaţa de energie electrică şi cu un portofoliu de aproximativ 3,5 milioane de clienţi, Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, este unul dintre cei mai importanţi furnizori integraţi de energie electrică, gaze naturale şi servicii din România. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra.  

   

 • Electrica Furnizare
  Electrica Furnizare
  PARTENER SILVER

  .

 • HILS SILVER
  HILS SILVER
  PARTENER SILVER

  HILS Development este unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte rezidenţiale middle market din România, având deja în portofoliu 10.000 de locuinţe. Fondat în 2005, grupul HILS şi-a consolidat şi extins activitatea pe piaţa imobiliară prin construirea a 12 cartiere rezidenţiale, cu o investiţie totală de peste 700 de milioane de euro.

   

 • Impetum Group
  Impetum Group
  PARTENER BRONZE

  Impetum Group s-a format din reunirea sub aceeaşi umbrelă a CITR, liderul pieţei de insolvenţă din România, cu 20 de ani de experienţă în management de criză, ROCA, prima soluţie de consolidare a IMM-urilor româneşti care au un viitor valid, dar traversează un moment dificil, şi ROCA X, un proiect destinat start-up-urilor disruptive din piaţa de tehnologie. Impetum Group este grupul românesc care şi-a propus să aducă la un loc capital, management şi servicii, dedicat misiunii de a maximiza valoarea de business în oricare etapă din viaţa unei companii.

   

 • Hidroelectrica SILVER
  Hidroelectrica SILVER
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Misiunea companiei este de a crea valoare prin producerea şi comercializarea energiei electrice în hidrocentrale, într-o manieră responsabilă faţă de comunitate şi mediu, în condiţii de calitate şi performanţă.

 • Nuclearelectrica SILVER
  Nuclearelectrica SILVER
  PARTENER SILVER

 • SANADOR SILVER
  SANADOR SILVER
  PARTENER SILVER

  Înfiinţat în anul 2001, SANADOR deţine cel mai mare spital privat multidisciplinar din România. Cu o suprafaţă totală de 30.000 de mp şi o capacitate de 413 paturi, Spitalul Clinic SANADOR, cu Centrul Oncologic integrat, este singurul spital privat care asigură servicii medicale complete, fiind dotat şi cu Compartiment de Primiri Urgenţe adulţi şi copii, 21 linii de gardă disponibile nonstop, flotă proprie de ambulanţe, precum şi laborator de analize medicale şi linie completă de imagistică (RMN 3T, CT 128 slice, radiologie digitală, ecografie), disponibile nonstop.

   

 • SUPERBET SILVER
  SUPERBET SILVER
  PARTENER SILVER

 • GENETRIX silver
  GENETRIX silver
  PARTENER BRONZE

  .

 • Tinmar- SILVER
  Tinmar- SILVER
  PARTENER SILVER

  ,

 • Alpha Bank Bronze
  Alpha Bank Bronze
  PARTENER BRONZE

  .

 • Akcent City BRONZE
  Akcent City BRONZE
  PARTNER BRONZE

  Akcent City este cel mai nou proiect rezidenţial marca Akcent Development şi cel mai mare complex dezvoltat în ultimii ani în zona Bucureştii Noi. De la respectarea standardelor nZEB şi până la finisajele de calitate superioară şi facilităţile din interiorul complexului, accentul este pus pe confort, sustenabilitate şi libertate de mişcare. Cu Akcent City oraşul devine akcesibil!

   

 • Aqua Carpatica - BRONZE
  Aqua Carpatica - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Domeniile Sâmbureşti - BRONZE
  Domeniile Sâmbureşti - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Antibiotice Iaşi
  Antibiotice Iaşi
  PARTENER BRONZE

  .

 • Alesonor
  Alesonor
  PARTENER

  
  

   

  De peste 18 ani, Alesonor investeşte în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux şi, în acelaşi timp, responsabile faţă de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate şi natură.

  Alesonor a dezvoltat şi vândut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale în Bucureşti: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

  Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic şi aplică cele mai performante standarde energetice din lume. Complexul Amber Gardens a impus compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidenţial de vile din România, şi, în acelaşi timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic. 

  Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, spcialişti de vânzări, marketing şi PR, implicaţi de peste trei ani în proiectarea primei suburbii verzi din România.

  Alesonor a fost compania de pionierat care a dezvoltat primul şi singurul complex rezidenţial verde, eficient din punct de vedere energetic din România, Amber Gardens.

   

  În urma succesului vânzărilor Amber Gardens, Alesonor extinde comunitatea verde şi începe în prezent dezvoltarea unui proiect major în nordul Bucureştiului – Amber Forest, prima suburbie verde din România.

  
  

  Proiectul va cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafaţă construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului. 

  Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri şi spaţii verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti. 

   

  
  

   

 • Eli Parks BRONZE
  Eli Parks BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Evergent BRONZE
  Evergent BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • EximBank Romania
  EximBank Romania
  PARTENER BRONZE

  EximBank, instituţie specializată ce se implică activ de 30 de ani în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc, este una dintre băncile de top din România şi una dintre cele mai valoroase companii româneşti. Instrumentele sale financiare sunt dedicate exclusiv segmentului corporate şi pot fi accesate în condiţii avantajoase de orice tip de societate comercială. În ianuarie 2020, EximBank a finalizat achiziţia Băncii Româneşti, moment ce a marcat integrarea acesteia în Grupul EximBank. Banca Românească este o bancă universală ce oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia prin intermediul reţelei sale teritoriale de 83 de sucursale şi agenţii. Alături de cele două bănci, din grupul EximBank face parte şi Compania de Asigurări - Reasigurări Exim România (EximAsig), specializată în asigurarea riscurilor financiare, de export şi comerciale interne.

   

 • First Bank BRONZE
  First Bank BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

  First Bank oferă o gamă largă de produse şi servicii financiare clienţilor persoane fizice, persoane juridice şi întreprinderi mici şi mijlocii.  Compania este detinuta de fondul de investitii american JC Flowers, are sediul la Bucureşti şi operează prin intermediul a 52 de sucursale, având peste 130.000 de clienţi activi.

   

 • Guerlain
  Guerlain
  PARTENER SILVER

  .

 • Grampet Group
  Grampet Group
  PARTENER PLATINUM

  ,

 • Iulius
  Iulius
  PARTENER

   

  .

 • International Alexander Holding BRONZE
  International Alexander Holding BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Cris-Tim BRONZE
  Cris-Tim BRONZE
  PARTENER BRONZE
 • Honor
  Honor
  PARTENER

  .

 • Lactalis BRONZE
  Lactalis BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • One United BRONZE
  One United BRONZE
  PARTENER BRONZE

   

  .

 • OMV PETROM SILVER
  OMV PETROM SILVER
  PARTENER SILVER

   

 • Raiffeisen Bank
  Raiffeisen Bank
  PARTENER SILVER

  .

 • ROM BRONZE
  ROM BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Terapia BRONZE
  Terapia BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Premier Energy BRONZE
  Premier Energy BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Sphera Franchise Group BRONZE
  Sphera Franchise Group BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Sofmedica BRONZE
  Sofmedica BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Uniqa Asigurari
  Uniqa Asigurari
  PARTENER BRONZE

  .

 • Ursus Breweries SILVER
  Ursus Breweries SILVER
  PARTENER SILVER

  .

   

 • UNTRR
  UNTRR
  PARTNER

 • Transelectrica
  Transelectrica
  PARTNER BRONZE